Utforska en värld av möjligheter.

London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Höga Kusten

Höga Kusten

Långt uppe i norra Europa ligger en plats där 20 000 år av naturens krafter har format ett dramatiskt landskap med världens högsta kustlinje. Berg störtar rakt ner i havets djup på ett sätt som får dig att tappa andan. Här får du uppleva det äkta, vilda Sverige. Djärva besökare kan prova surströmming och klättra i berg, men Höga Kusten vid Bottniska viken handlar mer om harmoni än adrenalin. Du kan välja bland ett oändligt antal naturaktiviteter med dina nära och kära som kommer att stärka både kropp och själ innan det är dags att återvända till vardagen.
Läs mer
Auckland

Auckland

Den majestätiska "City of Sails" är omgiven av vatten som förklarar dess glittrande lockelse. Den storslagna hamnen påminner om andra berömda vattenstäder men ändå med sin egen unika charm. Auckland har en rik maritim historia och var platsen för 2000 & 2003 års America’s Cup. Auckland är relativt litet geografiskt sett vilket innebär att det är ett nöje att utforska staden till fots. Den har en dynamisk befolkning som gör den till en kosmopolitisk och sofistikerad stad med en lätt, trevlig och angenäm känsla.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Porto

Porto

Under medeltiden betraktades staden som utkanten av den då enda kända världen. Den flitige staden Porto klamrade sig fast vid sidan av Portugal och såg ut över den ändlösa Atlanten innan äventyrare riskerade allt för att ta sig till den nya världen. Ett halvt årtusende har gått sedan dess men Porto har behållit mycket av sin robusta, äventyrliga och beslutsamma anda. Klyschan att Lissabon visar upp sig och Porto arbetar är en sliten metafor som misslyckas med att fullt ut göra rättvisa åt dess verkliga charm. Med bilder av en tidigare livsstil dolda i varje gränd är Porto en plats som är fast besluten att hålla fast vid sin egen distinkta identitet.
Läs mer
Marseille

Marseille

Marseille är den oupptäckta juvelen i den franska Medelhavskustens krona. De klippiga provensalska bergen sträcker ut sig över den gamla hamnen och tusentals båtar som ligger för ankare i det klarblå vattnet. Målare och andra konstnärer har alla blivit förförda av det soliga klimatet och stadens liv och rörelse. Frankrikes andra största stad har allt du kan önska dig - vackra stränder, gamla byggnader, blomstrande konst och ett varierande och dynamiskt nattliv. Välkommen till en stad som stoltserar med ett unikt kulturarv - Planète Mars.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand ligger vid foten av bergskedjan med åtta vulkaner och utgör huvudorten i Massif Central, den attraktiva Auvergne-regionen som erbjuder massor av friluftsaktiviteter. Staden är port till den stora vulkanparken och en omväxlande natur med berg, dalar, platåer och slätter. ”Clermont” som fransmännen säger, har ett stort historiskt, kulturellt och arkeologiskt arv och är också ett stort konstcentrum. Clermont-Ferrands historiska stadskärna är perfekt för att utforskas till fots.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Kulturens Hus
Luleå, Sverige

Kulturens Hus

I hjärtat av Luleå står Kulturens Hus som en pulserande knutpunkt full av olika upplevelser. Denna mångfacetterade plats har konsertsalar, förstklassiga konferensfaciliteter, ett stadsbibliotek, ett konstgalleri, ett turistbyrå, en restaurang och ett härligt kafé. Kulturens Hus erbjuder en rad kulturella bekvämligheter och arrangerar årligen flera hundra evenemang och konserter, vilket skapar ett dynamiskt utrymme som tillgodoser en mängd olika intressen.
Läs mer
Luleå skärgård
Luleå, Sverige

Luleå skärgård

Luleå öar ligger inbäddat i sin arktiska miljö och bildar världens unika bräckvattenskärgård och blandar sött och saltvatten i en oöverträffad miljö. Med över 1000 öar som väntar på utforskning lockar Luleå skärgård äventyrare. De förlängda sommarnätterna tillför liv i skärgården – tillgänglig med båt eller kanot. När vintern täcker landskapet i is framträder ett oändligt vinterunderland, perfekt för utforskning till fots, med snöskoter, bil eller längdskidor.
Läs mer
The Victoria & Albert Museum
London, Storbritannien

The Victoria & Albert Museum

The Victoria & Albert Museum, eller V&A som det även kallas, har en häpnadsväckande samling av allt från islamistisk konst och fina europeiska smycken till kända akvareller och några av Vivienne Westwoods ikoner. Upptäck de permanenta utställningarna eller besök en av V&As världskända, och alltid så uppskattade, temporära utställningar. Håll även utkik efter de knasiga Friday Lates event som äger rum sista fredagen varje månad.
Boka nu
Läs mer