Utforska en värld av möjligheter.

Västerås

Västerås

Västerås ligger längs Mälarens strand och är en levande blandning av rik historia, modern innovation och natursköna omgivningar. Dess medeltida arv framgår tydligt i de välbevarade landmärken som finns i trakten, däribland gamla gravhögar. Västerås förenar historisk charm med en modern atmosfär och erbjuder olika kulturattraktioner, intressanta evenemang och en blomstrande kulinarisk scen. Vare sig du utforskar gamla platser, njuter av stadslivet eller omfamnar lugnet i dess naturliga omgivningar är Västerås en mångfacetterad lockelse.
Läs mer
San Diego, California

San Diego, California

Du kanske har hört att San Diego har det bästa klimatet i USA och det är förmodligen sant. Som om det underbara vädret inte var tillräckligt, så har San Diego också en 120 km lång och vacker kustlinje, där du hittar några av Kaliforniens populäraste stränder. Om du frågar vilken som är bäst så kommer de flesta människorna att svara "La Jolla." Denna bildsköna del av norra San Diego är känt som en av de vackraste platserna på västkusten. Om du bor i centrum, då är ett besök till det 1.200 hektar stora Balboa Park ett måste - en sann nationalskatt. Det är också en av många anledningar till varför 30 miljoner människor reser till San Diego varje år.
Läs mer
Leuven

Leuven

Det finns inte många platser i Flandern som är mer fantasieggande än denna överflödande och historiska universitetsstad. Handla eller insupa kultur, njuta av gastronomin eller beundra konst, besöka flera hundra år gamla byggnader eller titta på modern arkitektur? Vad det än är du söker i en stad så hittar du det i Leuven. En vacker stad för människor, men ändå helt och hållet med i det snabbt förändrande samhället. Leuven ligger precis mitt i Belgien, tillgängligheten är ett viktigt trumfkort. Men det finns flera goda skäl att besöka "Den vackra vid Dyle". Du kommer snart att märka det: den här staden släpper dig aldrig.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Säfsen Resort

Säfsen Resort

I natursköna sydvästra Dalarna framträder Säfsen Resort som en året-runt-oas av upplevelser: från en fullt utrustad skidanläggning på vintern till spännande utförscykling och vildmarksäventyr sommar, vår och höst. Säfsen erbjuder en uppsjö av aktiviteter och äventyr för hela familjen. Dessutom lockar Säfsen Mountain Bike Park både elit downhill och mountainbikecyklister. Anläggningen ligger bara 130 km från Örebro, 270 km från Stockholm och 340 km från Göteborg.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kallar det) är huvudstaden i Malaysia. Om man tittar på storstaden idag verkar de dagar, då det hela började på 1850-talet som leråkrar, så långt bort att det är ofattbart. Du kommer att finna spår av historien i den vackert bevarade arkitekturen men idag är Kuala Lumpur en internationell stad av ljus, där shoppare är bortskämda med val från gatuförsäljning till lyxiga boutiquer. Partymänniskor hittar sina tempel i nattlivets hektiska puls och naturmänniskan bländas av landets skönhet. Vem du än är väntar denna livfulla och mångkulturella stad med oändliga erbjudanden.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Kattegattleden Cykelväg
Ängelholm, Sverige

Kattegattleden Cykelväg

Utforska naturen och kulturen på cykel! För första gången i Sverige kan du göra detta på en internationell cykelväg. Den är 370 kilometer lång, nästan fri från bilar och slingrar sig förbi enastående platser vid havet. Leden förbinder Helsingborg i söder med Göteborg i norr, hela vägen genom Halland. Kattegattleden är uppdelad i åtta sektioner. Varje sektion erbjuder unika turistmål, ställen att bo på, cykeluthyrning och bensinstationer. Cykla genom fantastiska landskap, ät på små autentiska restauranger, bada på steniga eller mjuka sandstränder och bara njut av vinden i ansiktet.
Läs mer
Lappland

Lappland

Vildmark och orörd natur lockar besökare till Swedish Lapland och erbjuder hisnande vinteräventyr, utflykter längs floder och spännande vandringar. Lär känna den unika samiska kulturen och koppla av i rensläden medan du tittar på det bländande norrskenet dansa på himlen ovanför. Nationalparkerna och den förföriska smaken av ren, öring och arktiska hallon ger färg till din semester. Här kan du upptäcka hemligheterna i gruvorna och traditionella marknadsplatser. På sommaren kan du njuta av en sol som aldrig vill gå ner.
Läs mer
Lovikka
Lappland, Sverige

Lovikka

Lovikka är en liten stad känd för sitt traditionella skandinaviska hantverk – Lovikka-vantarna. Tillverkade av filtat ullgarn, representerar dessa vantar värme och komfort, unikt utformade för att motstå det kalla klimatet i norra Sverige. Lovikka är stolt över sina vantar, till och med värd för ett litet museum tillägnad dess historia och hantverk. I Lovikka kan besökarna också förundras över världens största ”Lovikkavanten”, en kolossal svensk handske som står på 3,5 meter, stolt dokumenterad i Guinness rekordbok 2002. Äkta Lovikka handskar, som fortfarande produceras idag, finns att köpa, så att besökare kan ta hem en bit av denna rika hantverkstradition.
Läs mer