Utforska en värld av möjligheter.

San Francisco, California

San Francisco, California

"Varje människa bör ha rätt att älska två städer - sin egen och San Francisco" sade författaren Gene Fowler. San Francisco, även känd som staden vid bukten, är en mångsidig, färgstark och spännande destination som lockar besökare från alla hörn av världen med sin skönhet, kultur, historia och dynamiska atmosfär. San Francisco är dock mest känt för sina branta backar, vackra panoramavyer och utmärkta kök. Den eklektiska blandningen av arkitektur, sandstränder, etnisk och kulturell mångfald och underhållning för alla åldrar gör San Francisco till ett utmärkt semesterval.
Läs mer
Houston, Texas

Houston, Texas

Beläget i Texas, den fjärde största staden i USA, känd för NASA, årlig Rodeo och den massiva kluster av sjukhus som kallas Texas Medical Center. Houston har mognat till en komplett och rent av häftig destination för den smarta resenären. Staden är en mångsidig metropol där ingen etnicitet består av en majoritet av befolkningen. Denna blandning av kulturer har bidragit till att göra Houston en stad med utsökt mat i världsklass, kultur, nöjen och shopping. Det är ingen överraskning att Houston lockar besökare från hela världen.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Halmstad

Halmstad

Där Nissans älv möter havet ligger Halmstad – en härlig blandning av livfullhet och småstads charm, salta stränder och fridfulla sötvatten. Flera stränder, förutom den välkända Tylösand, kantar den fyra mil långa kusten. Stadskärnan är mysig, där små butiker blandas med ett charmigt café- och restaurangliv. Halmstad har ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året runt. Konsten är ständigt närvarande, med verk av bland andra Milles och Picasso. Vem du än är, vad du än vill göra, Halmstad har upplevelsen för dig.
Läs mer
Åre

Åre

Åre är omåttligt populärt och är den enda svenska skidort som kan jämföras med fjällbyarna i Alperna. Mer än 300 000 gäster kommer hit varje vinter och besökarantalet ökar ständigt, inte minst bland utländska besökare. Med en total pistlängd på 95 kilometer, runt 100 nedfarter, 40 liftar, nästan 50 restauranger och mer än 30 barer och nattklubbar är Åre överlägset Sveriges största skidort. Det är alltså inte så konstigt att lyxresetidningen Condé Nast Traveller valt Åre till världens bästa skidort.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Kungsbacka

Kungsbacka

Kungsbacka ligger i hjärtat av västkusten, bara 20 minuter söder om Göteborg. Med fantastiska sevärdheter, fin shopping, härlig natur och 80 km kust med vackra stränder har Kungsbacka något för alla. Kungsbacka har upprepade gånger uppmärksammats som Sveriges trevligaste shoppingdestinationer. Hos Hede Fashion Outlet hittar du välkända varumärken till fyndpriser. Den mysiga stadskärnan är värd för en marknad den första torsdagen i varje månad. Kungsbackaälven slingrar sig genom staden och rinner ut i fjorden. Tvärs över fjorden, precis vid havet, ligger Tjolöholms slott, Sveriges enda tudorslott.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Karlstad

Karlstad

Karlstad är en underbart kompakt svensk stad, byggd på ett rutmönster med breda, trädkantade gator, alléer, strandpromenader och torg. Karlstad har en ”storstadskänsla”, med många kvalitetshotell och andra boendealternativ, med fördelen att stadens många attraktioner ligger bara en kort promenad bort: shoppinggator, gallerior och arkader, kultur, historiska platser, urbana naturaktiviteter, parker, transport och bekvämligheter. Glöm inte att detta är barnvänligt Sverige och barn är välkomna överallt i Karlstad.
Läs mer
Phuket

Phuket

Välkommen till paradiset! Phuket har alla de rätta ingredienserna omgivet av klarblått vatten, palmkantade stränder med mjuk, ren sand, ett pulserande nattliv och de mest omfattande menyerna. Under flera år har Phuket toppat opinionsundersökningarna som ett semesterparadis och i en senare undersökning valde läsarna av ett resemagasin Phuket före Bali och Cebu. Lägg ihop allt detta med de mest välkomnande människorna i världen och det är lätt att förstå varför resenärer älskar det.
Läs mer
Den Kejserliga Skattkammaren
Wien, Österrike

Den Kejserliga Skattkammaren

Den medeltida delen av det kejserliga palatset, Schweizerhof, innehåller Habsburgarnas unika skatter, inklusive den österrikiska kejsarkronan och det heliga romerska rikets kronjuveler och kejsarkrona. Ytterligare höjdpunkter här är skatten som tillhört det Gyllene Skinnets Order och samlingarna av de ovärderliga burgundiska skatterna från 1400-talet. Man kan också beskåda juveler som tillhört de habsburgska kejsarinnorna och ärkehertiginnorna samt delar av originalsmyckena som tillhört kejsarinnan Elisabeth. Legendariska skatter såsom den heliga lansen från 700-talet, den största slipade smaragden i världen och den fantastiska enhörninges horn kan också ses här. Mer information på: www.wien.info/en/sightseeing/sights/imperial/treasury
Boka nu
Läs mer
Wiens Statsopera
Wien, Österrike

Wiens Statsopera

Statsoperan i Wien är ett av de mest framstående operahusen i världen. Den arrangerar runt 50 operor och flera baletter och ståtar med 300 prestationsdagar från september till juni. Den fantastiska byggnaden på Ringstrasse byggdes mellan 1861 och 1869 i enlighet med planer av August Siccard von Siccardsburg och Eduard van der Null och hette från början Wiener Hofoper (Hovoperan). För att få en glimt av vad som händer bakom scenen på det magnifika operahuset kan man gå en guidad tur. Under en natt per år förvandlas Wiens Statsopera till ett stort dansgolv för Wiens Opera Bal, Österrikes största samling av artister, politiker och företagare från hela världen. Mer information om www.wien.info/en/music-stage-shows/opera-operetta/state-opera
Läs mer
Leos Lekland
Karlstad, Sverige

Leos Lekland

Med en uppsjö av engagerande aktiviteter och åldersanpassade funktioner ser Leo's till att resa med barn blir ett härligt äventyr. Detta roliga nöjescenter erbjuder ett varierat utbud av attraktioner, från spännande bollpooler till lekfulla vattenfall och fängslande piratskepp, vilket skapar ett riktigt paradis för barn i åldern 4 till 7. De små kan utforska den förtrollande ”minivärlden”, ett område med djungeltema skräddarsytt för deras njutning.
Läs mer