Utforska en värld av möjligheter.

Ibiza

Ibiza

Ibiza har ett nattliv som slår det mesta, men inte nog med det. Här finns också en fantastisk natur och ett underbart klimat och Ibiza stad finns med på UNESCO:s världsarvslista. Oavsett om du vill dansa loss till musiken från världens bästa DJ:s eller njuta av det klara havsvattnet, den varma solen, de spännande grottorna och stränder där det alltid händer något – eller kanske göra lite av varje – så har du helt klart kommit till rätt ställe. Du kan utforska naturen på dagen, festa på natten och sedan koppla av på en ljuvlig strand morgonen efter.
Läs mer
Nürnberg

Nürnberg

Observera de aktuella bestämmelserna på grund av Covid 19-pandemin innan du besöker Nürnberg. För mer information, besök vår webbplats. När du en gång har upplevt stadens förtrollande och historiska atmosfär, och sett den mäktiga Kaiserburg, kommer du aldrig att glömma den. Den vackra "Gamla Stan" som ligger precis nedanför slottet består av otroligt vackra historiska byggnader. Spektakulära kyrkor, mysiga gränder och traditionella marknader. Nürnberg är en populär kulturstad och annordnar flera stora evenemang årligen.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Karlstad

Karlstad

Karlstad är en underbart kompakt svensk stad, byggd på ett rutmönster med breda, trädkantade gator, alléer, strandpromenader och torg. Karlstad har en ”storstadskänsla”, med många kvalitetshotell och andra boendealternativ, med fördelen att stadens många attraktioner ligger bara en kort promenad bort: shoppinggator, gallerior och arkader, kultur, historiska platser, urbana naturaktiviteter, parker, transport och bekvämligheter. Glöm inte att detta är barnvänligt Sverige och barn är välkomna överallt i Karlstad.
Läs mer
Brno

Brno

Brno har en vacker och historisk stadskärna med en skyline som domineras av det imponerande slottet Špilberk och de skyhöga tvillingspirorna i Petrus och Paul-katedralen. Namnet, Brno, kanske låter som ett korsordsanagram, men Tjeckiens näst största stad och huvudstad Moravia är en livlig, men ändå traditionell plats. Brno har fantastisk arkitektur, fantastiska museer, en krypta, en underbar sjö - bara en spårvagnsresa bort - och en spännande, ölfylld barscen utan att böja folkmassor.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Kanotpaddling
Ängelholm, Sverige

Kanotpaddling

Rönne å slingrar sig genom landskapet från Ringsjön till havet vid Ängelholm. Denna sträcka är 85 kilometer lång och du kan paddla dig fram genom nästan tropiska landskap och förbi områden med rika kulturella traditioner. Den fridfulla resan bjuder ibland på små forsar. Det finns massor av saker att se och göra på vägen. Vissa delar passar bättre för familjer med barn. Du kan välja att paddla i några timmar eller några dagar. Ett exempel är turen från Gunnarödsbron/Stockamöllan till Rögnaröd/Djupadal som tar cirka fyra timmar. Du kan hyra kanoter och kajaker från olika platser och de flesta uthyrningsföretag erbjuder också övernattning. Bo i ett ombyggt stall eller en 1600-talsstuga. Eller varför inte samla ihop ett helt gäng vänner och hyra ett 12- eller 20-mannatält. Om du vill tillbringa natten utomhus finns det platser med vindskydd, toaletter och ved. För en särskilt svensk sommarupplevelse kan du kombinera en kanottur med att hyra en bastuvagn. Ta en varm bastu följt av ett dopp i ån!
Läs mer
Alsters herrgård
Karlstad, Sverige

Alsters herrgård

Alsters herrgård, bara 8 km öster om Karlstad, har arvet efter den älskade svenska poeten Gustaf Fröding, som föddes här 1860. Dyk in i poetens liv genom guidade turer, där anekdoter och dikter väcker hans historia till liv. Restaurangen ligger i en tidstypisk herrgård och serverar hemlagad mat, medan kaféet lockar med härliga hemlagade bakverk. Gårdens grönskande park ger panoramautsikt över Vänern, kompletterad med en lekskog för barn. I östra flygeln finns galleri och butik medan i västra flygeln säljs lokalt hantverk från hela Värmland.
Läs mer
Kronoskogen
Ängelholm, Sverige

Kronoskogen

Kronoskogen är ett skogsområde mellan Ängelholm och Skälderviken med ett varierat utbud av tall, björk och andra träd, vilket skapar en naturlig sköld mot havsvindar och sand. Den västra delen, Ängelholms kustskog, är ett naturreservat. Utforska de markerade vandringslederna som sträcker sig från 2,8 till 10 kilometer och ansluter till Skåneleden. Njut av fiske eller kanotpaddling i Rönne å och ta en välförtjänt paus på välskötta rastplatser. Områdets mångsidiga flora och fauna, inklusive sällsynta arter som knärot och dvärghäxört, bidrar till dess charm.
Läs mer