Utforska en värld av möjligheter.

Halmstad

Halmstad

Där Nissans älv möter havet ligger Halmstad – en härlig blandning av livfullhet och småstads charm, salta stränder och fridfulla sötvatten. Flera stränder, förutom den välkända Tylösand, kantar den fyra mil långa kusten. Stadskärnan är mysig, där små butiker blandas med ett charmigt café- och restaurangliv. Halmstad har ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året runt. Konsten är ständigt närvarande, med verk av bland andra Milles och Picasso. Vem du än är, vad du än vill göra, Halmstad har upplevelsen för dig.
Läs mer
Berlin

Berlin

Välkommen till Berlin - Tysklands huvudstad, som med en oerhörd och otrolig historia samt med de dynamiska förändringarna sedan murens fall, har en särskild utstrålning och fascinerande dragningskraft. Få andra europeiska storstäder har förändrats så mycket under de senaste åren. Naturligtvis vittnar de berömda sevärdheterna och landmärken som Brandenburger Tor, Reichstag och East Side Gallery fortfarande om stadens historia – men idag presenterar sig Berlin som en ung, dynamisk metropol i hjärtat av Europa med siktet inställt på nya trender inom arkitektur, konst och mode. Upptäck dess mångfald – njut av Berlin!
Läs mer
Brno

Brno

Brno har en vacker och historisk stadskärna med en skyline som domineras av det imponerande slottet Špilberk och de skyhöga tvillingspirorna i Petrus och Paul-katedralen. Namnet, Brno, kanske låter som ett korsordsanagram, men Tjeckiens näst största stad och huvudstad Moravia är en livlig, men ändå traditionell plats. Brno har fantastisk arkitektur, fantastiska museer, en krypta, en underbar sjö - bara en spårvagnsresa bort - och en spännande, ölfylld barscen utan att böja folkmassor.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Bangkok

Bangkok

Dynamisk, exotisk och rikt kosmopolitisk - Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och älskade resmål. Som en stad av kontraster lockar detta kulturella epicentrum och shoppingparadis miljoner resenärer varje år till dess rikliga marknader, lyxhotell, fantastiska naturscenerier och lockande maträtter. Här smälter det gamla och moderna samman och Bangkoks härliga gyllene tempel och skyskrapor i världsklass väntar. Frossa i det frenetiska tempot medan du njuter av sevärdheter, shoppar loss och sedan åker tuk-tuk runt stan för en släng av Bangkoks rika och fartfyllda nattliv.
Läs mer
Höga Kusten

Höga Kusten

Långt uppe i norra Europa ligger en plats där 20 000 år av naturens krafter har format ett dramatiskt landskap med världens högsta kustlinje. Berg störtar rakt ner i havets djup på ett sätt som får dig att tappa andan. Här får du uppleva det äkta, vilda Sverige. Djärva besökare kan prova surströmming och klättra i berg, men Höga Kusten vid Bottniska viken handlar mer om harmoni än adrenalin. Du kan välja bland ett oändligt antal naturaktiviteter med dina nära och kära som kommer att stärka både kropp och själ innan det är dags att återvända till vardagen.
Läs mer
Phuket

Phuket

Välkommen till paradiset! Phuket har alla de rätta ingredienserna omgivet av klarblått vatten, palmkantade stränder med mjuk, ren sand, ett pulserande nattliv och de mest omfattande menyerna. Under flera år har Phuket toppat opinionsundersökningarna som ett semesterparadis och i en senare undersökning valde läsarna av ett resemagasin Phuket före Bali och Cebu. Lägg ihop allt detta med de mest välkomnande människorna i världen och det är lätt att förstå varför resenärer älskar det.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Säfsen Resort

Säfsen Resort

I natursköna sydvästra Dalarna framträder Säfsen Resort som en året-runt-oas av upplevelser: från en fullt utrustad skidanläggning på vintern till spännande utförscykling och vildmarksäventyr sommar, vår och höst. Säfsen erbjuder en uppsjö av aktiviteter och äventyr för hela familjen. Dessutom lockar Säfsen Mountain Bike Park både elit downhill och mountainbikecyklister. Anläggningen ligger bara 130 km från Örebro, 270 km från Stockholm och 340 km från Göteborg.
Läs mer
Linköping

Linköping

Sveriges flyghuvudstad. Staden där Göta Kanals hjärta och största attraktion Bergs Slussar ligger. Hemstaden till Mons Kallentofts kända böcker ”Årstiderna”. Linköping är staden som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt. Oavsett om du är nöjessökare som vill ha det pulserande stadslivet eller naturälskare på jakt efter landsbygd med slättmark, sjöar och kanaler finns här något för dig inom ett nära avstånd. Välkommen till Linköping!
Läs mer
Didyma
Bodrum, Turkiet

Didyma

För att göra en utflykt till en arkeologisk plats behöver man inte vara särskilt intresserad av ruiner. Under resan upplever man en hel del natur och färden går genom små byar och städer som man annars skulle missa. Några kilometer från semesterorten Altinkum, i Yenihisar, ligger Didyma, ett stort Apollotempel. Didyma var en religiös plats och oraklet var lika berömt som det i Delfi. Templet förstördes av perserna på 400-talet f.Kr. och dagens ruiner är från romartiden. Resterna av 120 kolonner antyder anläggningens storlek.
Läs mer
Selçuk / Efesos
Bodrum, Turkiet

Selçuk / Efesos

Denna utgrävning är nästan lika märkvärdig som Pompeji i Italien. Det antika Efesos hade ca 400 000 invånare. Den första staden byggdes runt Artemistemplet som var ett av världens sju underverk. De ruiner man ser i dag är från romartiden. Resterna av Artemistemplet ligger utanför ruinområdet. På kullen ovanför ligger Johanneskatedralen, där evangelisten Johannes är begravd. Johannes tros ha levt i Efesos tillsammans med Jungfru Maria.
Boka nu
Läs mer