Utforska en värld av möjligheter.

San Antonio, Texas

San Antonio, Texas

San Antonio, Texas, hem till legendariska Alamo och den världsberömda River Walk, är värd till en vibrerande mix av kultur, mat, arkitektur och historia. Utforska rika historiska attraktioner, prisbelönta temaparker, mästerskaps-golfbanor, fantastisk shopping, innovativa rätter och intressanta kulturella evenemang och museer. Det angränsande Texas Hill Country kompletterar staden, där floder skär stigar genom böljande kullar och rikliga vinrankor har skapat en charmig vindestination. I San Antonio, en av Amerikas trevligaste städer, erbjuds man en autentisk upplevelse.
Läs mer
Malmö

Malmö

Sveriges tredje största stad, Malmö, är ett levande och mångkulturellt resmål. Här blandas historisk charm med modern innovation, och flera hundra år gammal arkitektur delar scenen med banbrytande design. Upptäck museer i världsklass, olika kulturevenemang och finn lugn och ro i stadens många grönområden. Malmös engagemang för hållbarhet genomsyrar livets alla delar och skapar en harmonisk samexistens mellan natur och urban innovation. Malmö hänför med sin skandinaviska charm och varma gästfrihet och är en stad som lämnar ett bestående intryck på varje besökare.
Läs mer
Leuven

Leuven

Det finns inte många platser i Flandern som är mer fantasieggande än denna överflödande och historiska universitetsstad. Handla eller insupa kultur, njuta av gastronomin eller beundra konst, besöka flera hundra år gamla byggnader eller titta på modern arkitektur? Vad det än är du söker i en stad så hittar du det i Leuven. En vacker stad för människor, men ändå helt och hållet med i det snabbt förändrande samhället. Leuven ligger precis mitt i Belgien, tillgängligheten är ett viktigt trumfkort. Men det finns flera goda skäl att besöka "Den vackra vid Dyle". Du kommer snart att märka det: den här staden släpper dig aldrig.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Washington

Washington

Tänk STORT i Washington - så snart du anländer till DC, kommer du att bli överväldigad av stadens storlek. USA:s huvudstad vill att du ska veta var du är, och staden går in för att imponera när det gäller prakt och storlek. Drama och skandaler bubblar under ytan medan det på gatorna vimlar av coola evenemang och museer, restauranger och klubbar finns runt varje hörn. Principerna om jämlikhet, rättvisa, liv och frihet upprätthålls fortfarande här men DC är, framför allt, en trendig och internationell stad.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Växjö

Växjö

Växjö är hjärtat i sydost – mitt i Småland, mitt i södra Sverige. Här finns det mycket att se, uppleva och göra. Staden är full av unika butiker och restauranger i världsklass. Här råder en blomstrande kultur- och konstscen, en närvarande kafékultur och det finns flera prisbelönta kulinariska kök. Vill du njuta av en äkta småländsk naturupplevelse följer du en av de många cykel- och promenadleder rakt ut i skogarna! Ett glasrike finns runt hörnet, ett möbelrike likaså. Välkommen!
Läs mer
Ebbas hus
Malmö, Sverige

Ebbas hus

Ebbas hus är ett fascinerande museum som är en del av Malmös historia och erbjuder besökarna en fängslande resa in i Malmöbornas liv från en svunnen tid. Huset byggdes på 1700-talet och ägdes av familjen Olsson. Ebba Olsson och hennes mamma var skickliga spetsmakare som arbetade hemifrån. Efter mammans bortgång fortsatte Ebba att bo ensam i huset. 1984 var Ebba tvungen att flytta på grund av sin ålder och hon donerade generöst sitt hem till Malmö Museum. Efter hennes bortgång 1989 förvärvade museet Ebbas gamla möbler och restaurerade huset till sitt ursprungliga tillstånd. 1991 slog Ebbas hus upp sina dörrar som ett hembygdsmuseum. Museet är en del av Malmös rika kulturarv och erbjuder besökare en inblick i hur det var att leva i staden för över hundra år sedan.
Läs mer
Katrinetorp
Malmö, Sverige

Katrinetorp

I utkanten av Malmö ligger en lantlig oas som utstrålar en känsla av lugn och harmoni. Katrinetorp, ett tidigt 1800-tals ”landeri” (lantgård), designades ursprungligen som ett borgerligt sommarboende och en plats för större bjudningar. Idag driver Malmö stad platsen och arbetar ständigt med att återskapa dess forna glans. Marknader, musikunderhållning, evenemang och utställningar hålls här årligen. Landeriet öppnade nyligen Entré Katrinetorp, en ny utställningslokal som också har en välsorterad presentbutik. Katrinetorp och dess idylliska omgivningar ligger bara 10 minuter från centrala Malmö.
Läs mer