Utforska en värld av möjligheter.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Houston, Texas

Houston, Texas

Beläget i Texas, den fjärde största staden i USA, känd för NASA, årlig Rodeo och den massiva kluster av sjukhus som kallas Texas Medical Center. Houston har mognat till en komplett och rent av häftig destination för den smarta resenären. Staden är en mångsidig metropol där ingen etnicitet består av en majoritet av befolkningen. Denna blandning av kulturer har bidragit till att göra Houston en stad med utsökt mat i världsklass, kultur, nöjen och shopping. Det är ingen överraskning att Houston lockar besökare från hela världen.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Örebro

Örebro

Örebro är en vacker stad med välbevarade historiska områden längs Svartån. Medan det storslagna Vasa slott lockar merparten av uppmärksamheten för sin historiska betydelse erbjuder Örebro en dynamisk blandning av gammaldags charm och modern livfullhet. Stadens arkitektoniska mångfald tillsammans med en mängd nöjesställen, butiker och kaféer skapar en livlig stadsatmosfär. Inom kort avstånd från staden erbjuder naturens underverk som Hjälmaren och Kilsbergen fantastiska friluftsupplevelser.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Umedalens skulpturpark
Umeå, Sverige

Umedalens skulpturpark

Skulpturparken som ligger på det tidigare sjukhusområdet i Umedalen anses vara en av Europas mest framstående. Parken är även en av Västerbottens mest besökta platser på sommaren. Mer än 150 svenska och internationella konstnärer har sedan starten 1994 ställt ut sina verk i Umedalen Skulptur, en utställning som arrangeras varje sommar. Idag finns det 26 permanenta verk i parken. Skulpturparken har också ett trädgårdslandskap i anslutning till IKSU Spa, Umeås så kallade kulturella spa. Trädgården är skapad av en av Sveriges kända landskapskonstnärer, Ulf Nordfjell.
Läs mer
Belfast

Belfast

Efter att ha överlevt nästan tre årtionden av konflikter och motsättningar har Belfast nu fått en ny glans och livlighet. Folket har en djup känsla för sin historia men kliver med djärva steg framåt. Detta gör att Belfast får en spännande blandning av gammalt och nytt. Ta en promenad längs floden Lagan och besök platsen där det beryktade kryssningsfartyget Titanic byggdes, se de kända politiska väggmålningarna från en taxi, eller luta dig tillbaka och lyssna på traditionell musik på en av de vackert bevarade, gamla pubarna i denna livfulla stad.
Läs mer
Flottäventyr
Umeå, Sverige

Flottäventyr

Bygg din egen flotte av timmer och rep och låt den föra dig nedströms den stilla Umeälven. Upplev naturen på riktigt nära håll. Låt de ständigt ljusa sommarnätterna ge dig ett minne för livet. Gå i land där du känner för det, ströva i skogen eller stanna till och vila i en vacker glänta. Lägg till vid en strand och bada eller fiska när du har lust. Guiden hjälper till att bygga din flotte. Du väljer om du vill åka flottäventyr i en, två eller sju dagar. Sover gör du på flotten eller i tält och om du så önskar packas en matlåda med smak av Västerbotten till dig. Maten lagar du själv över öppen eld eller på stormkök.
Läs mer
Norrbottensteatern
Luleå, Sverige

Norrbottensteatern

Norrbottensteatern grundades 1967 som den första landsteatern i Sverige och har varit en kulturell hörnsten i Luleå. Teatern bländar årligen publiken med 6-7 originalproduktioner på sina lokala scener och ger sig ut på en omfattande turné med cirka 150 föreställningar i hela Norrbotten. Teaterns repertoar är en dynamisk blandning av tidlösa klassiker och innovativa nya drama, vilket säkerställer ett konsekvent aktuellt och engagerande urval för dess mångsidiga publik.
Läs mer