Utforska en värld av möjligheter.

Leuven

Leuven

Det finns inte många platser i Flandern som är mer fantasieggande än denna överflödande och historiska universitetsstad. Handla eller insupa kultur, njuta av gastronomin eller beundra konst, besöka flera hundra år gamla byggnader eller titta på modern arkitektur? Vad det än är du söker i en stad så hittar du det i Leuven. En vacker stad för människor, men ändå helt och hållet med i det snabbt förändrande samhället. Leuven ligger precis mitt i Belgien, tillgängligheten är ett viktigt trumfkort. Men det finns flera goda skäl att besöka "Den vackra vid Dyle". Du kommer snart att märka det: den här staden släpper dig aldrig.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Malmö

Malmö

Sveriges tredje största stad, Malmö, är ett levande och mångkulturellt resmål. Här blandas historisk charm med modern innovation, och flera hundra år gammal arkitektur delar scenen med banbrytande design. Upptäck museer i världsklass, olika kulturevenemang och finn lugn och ro i stadens många grönområden. Malmös engagemang för hållbarhet genomsyrar livets alla delar och skapar en harmonisk samexistens mellan natur och urban innovation. Malmö hänför med sin skandinaviska charm och varma gästfrihet och är en stad som lämnar ett bestående intryck på varje besökare.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Hong Kong

Hong Kong

Hongkong är en ung, pulserande stad full av energi. Detta är uppenbart för den som står på kajen i Tsim Sha Tsui och tittar ut över Hongkongs imponerande horisont av skyskrapor. Dessutom är detta en stad som har lyckats göra en konst av att klämma in sju miljoner människor i ett område på 1 000 kvadratkilometer. Med sitt tropiska klimat, vackra landskap, floder av elektronisk utrustning, fartfyllda nattliv och bra mat är Hongkong ett turistparadis. 25 miljoner människor åker hit varje år, till en stad som har några av de högsta skyskraporna i världen.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Halmstad

Halmstad

Där Nissans älv möter havet ligger Halmstad – en härlig blandning av livfullhet och småstads charm, salta stränder och fridfulla sötvatten. Flera stränder, förutom den välkända Tylösand, kantar den fyra mil långa kusten. Stadskärnan är mysig, där små butiker blandas med ett charmigt café- och restaurangliv. Halmstad har ett varierat och rikt utbud av evenemang för alla åldrar, året runt. Konsten är ständigt närvarande, med verk av bland andra Milles och Picasso. Vem du än är, vad du än vill göra, Halmstad har upplevelsen för dig.
Läs mer
Kastellet
Karlshamn, Sverige

Kastellet

Kastellet, en fästningsö som ligger strax utanför Karlshamns hamningång, står som ett bevis på historiska konflikter under 1600-talets fejder med danskarna. Utöver dess historiska betydelse, Kastellet ger den pittoreska bakgrunden för en älskad lokal teaterföreställning som hålls under sommarmånaderna. Tillgänglig med båt från Karlshamns inre hamn under sommarsäsongen bjuder Kastellet in till utforskning och uppskattning av dess rika historia och natursköna lockelse.
Läs mer
Turning Torso
Malmö, Sverige

Turning Torso

Turning Torso är en futuristisk skyskrapa ritad av den spanska arkitekten Santiago Calatrava och byggd 2005. Med sina 190 meter var det Nordens högsta byggnad fram till september 2022 då den överträffades av Karlatornet i Göteborg (som fortfarande är under uppbyggnad). Turning Torso består av nio kuber med totalt 54 våningar där vridningen från bas till topp är 90 grader. Idag är Turning Torso ett bostadshus med 147 lägenheter i olika storlekar; från enrummare på 45 kvadratmeter till trerumslägenheter på 190 kvadratmeter. Under sommaren har du möjlighet att besöka översta våningen och njuta av den fantastiska utsikten.
Läs mer
Karlshamns skärgård
Karlshamn, Sverige

Karlshamns skärgård

Karlshamns vackra skärgård sträcker sig från den västra kommungränsen till Sveriges sydöstra hörn. Denna ögrupp kallas Hällaryds skärgård och består av 270 natursköna öar i olika storlekar med sten- eller steniga stränder och ängar. Joggesö, Ekö, Hallö, Östra Bokö och Fölsö är namnen på några av öarna. Den största i skärgården är Tärnö. Skärgårdsbåtarna besöker de flesta öar och börjar vid skärgårdsterminalen i centrum mittemot First Hotel. Båtar avgår också från Matvik och Järnavik.
Läs mer