Utforska en värld av möjligheter.

New York, New York

New York, New York

New York är staden som är full av energi. Du har säkert sett de häftiga skyskraporna, den livliga trafiken och de blinkande ljusen från filmerna. Vid ankomsten, möts du som besökare av en av landets vackraste symboler för frihet, Frihetsgudinnan. Du kommer även hänföras av de stora byggnaderna. Empire State Building är den tredje högsta byggnaden i nationen, och den vidsträckta Rockefeller Center innehåller Radio City Music Hall och flera stora företags kontor och tv-studior. New Yorks bidrag till teaterkulturen är även den obestridlig, att se en Broadway show är långt ifrån det enda alternativet när det kommer till underhållning.
Läs mer
Örebro

Örebro

Örebro är en vacker stad med välbevarade historiska områden längs Svartån. Medan det storslagna Vasa slott lockar merparten av uppmärksamheten för sin historiska betydelse erbjuder Örebro en dynamisk blandning av gammaldags charm och modern livfullhet. Stadens arkitektoniska mångfald tillsammans med en mängd nöjesställen, butiker och kaféer skapar en livlig stadsatmosfär. Inom kort avstånd från staden erbjuder naturens underverk som Hjälmaren och Kilsbergen fantastiska friluftsupplevelser.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Ankara

Ankara

Turkiets huvudstad Ankara ligger bokstavligen på gränsen mellan öst och väst. Detta innebär att du kan sitta på en uteservering i skuggan av träden på boulevarden samtidigt som du äter meze. De blandade influenserna från Europa och Mellanöstern har färgat Ankaras arkitektur, mat, vin, nattliv, mode och konst. De två kulturerna har smält samman i denna stad och gett den en unik identitet. Om du ankrar i Ankara, som namnet föreslår, tar du ett steg över historiens gräns.
Läs mer
Auckland

Auckland

Den majestätiska "City of Sails" är omgiven av vatten som förklarar dess glittrande lockelse. Den storslagna hamnen påminner om andra berömda vattenstäder men ändå med sin egen unika charm. Auckland har en rik maritim historia och var platsen för 2000 & 2003 års America’s Cup. Auckland är relativt litet geografiskt sett vilket innebär att det är ett nöje att utforska staden till fots. Den har en dynamisk befolkning som gör den till en kosmopolitisk och sofistikerad stad med en lätt, trevlig och angenäm känsla.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Stadsparken
Jönköping, Sverige

Stadsparken

Inom gångavstånd från centrum och med panoramautsikt över Vättern och staden ligger den över 100 år gamla Stadsparken. Omgiven av vacker natur inbjuder denna lugna tillflyktsort besökare att utforska och njuta. Ta en lugn promenad och upptäck fågelmuseet, arboretum, en mängd olika djur, trevliga kiosker och mysiga restauranger. Spela en runda minigolf eller upplev nostalgin i en anrik danshall. Familjer kan njuta av kommunens största lekplats som erbjuder oändligt roligt för de små. Parken är även hem åt Stadsparksvallen, det lokala fotbollslaget hemmaarena, som lockar extra spänning till denna annars så fridfulla plats. Parken är ett perfekt utflyktsmål för både avkoppling och nöje.
Läs mer
Pearl Harbor Memorials
Oahu, Hawaii

Pearl Harbor Memorials

Den amerikanska flottbasen vid Pearl Harbor blev överraskad av en japansk militärattack på morgonen den 7 december 1941. Alla åtta marina slagskepp skadades och mer än 2 000 amerikaner dödades. Denna attack ledde till amerikansk inblandning i andra världskriget. Detta är ett minnesmärke över de som dog i det japanska luftangreppet, samt utställningar och program för andra nationalparker i Stilla havet: Andra världskrigsmuseet på Pearl Harbor, Kalaupapa nationalhistoriska park på ön Molokai, amerikanska minnesparken i Saipan och Stillahavskrigets nationalhistoriska park i Guam.
Läs mer