Utforska en värld av möjligheter.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Karlskrona

Karlskrona

Kasta ankar i Karlskrona, staden som grundades 1680, då Karl XI beslöt sig för att anlägga landets nya marinbas här! 340 år senare ligger marinbasen kvar, den väl bevarade arkitekturen och stadsplanen imponerade på Unesco, som gav staden världsarvsstatus 1998. Vart du än går kan du se bevis på detta; flotta kyrkor, pampiga torg, paradgator och försvarsverk som lockar besökare från hela världen. Allt detta på ett antal öar, mitt i skärgården. En skärgård som Unesco har utsett till ett av sju biosfärområden i Sverige.
Läs mer
Gold Coast

Gold Coast

Australiens "guldkust" är en underhållande och varierande stad som erbjuder innehållsrika dagar och roliga nätter som åtnjuts av mer än 10 miljoner besökare varje år. Familjer, kärlekspar, affärsdelegater och backpackers hittar alla en upplevelse som passar deras behov och budget. Gold Coast har fler attraktioner och sevärdheter att erbjuda än någon annan destination på södra halvklotet. Smält in i Gold Coasts lättsamma livsstil med 70 kilometer av sol, sand och surf, plus 100 000 hektar regnskog endast en kort bilresa bort.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Melbourne

Melbourne

Melbourne är ett bohemiskt kraftpaket med en levande och mångkulturell själ. Med smeknamnet "södra halvklotets Paris," är Melbourne inte bara känd för att vara Australiens kulturella hot-spot, men är också för sina stora idrottsevenemang samt kulinariska läckerheter från hela världen. Med sitt högt stigande centrum och stora förorter, är det svårt att inte dras med av livet i huvudstaden Victoria- "the place to be", men dagsturer till statens vilda natur är också mycket populära.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand ligger vid foten av bergskedjan med åtta vulkaner och utgör huvudorten i Massif Central, den attraktiva Auvergne-regionen som erbjuder massor av friluftsaktiviteter. Staden är port till den stora vulkanparken och en omväxlande natur med berg, dalar, platåer och slätter. ”Clermont” som fransmännen säger, har ett stort historiskt, kulturellt och arkeologiskt arv och är också ett stort konstcentrum. Clermont-Ferrands historiska stadskärna är perfekt för att utforskas till fots.
Läs mer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas är ett mystiskt, bländande, glittrande hav av neonljus som lockar besökare med lyxigt boende, otroliga shower, utsökta restauranger, spel i världsklass och dekadens på en storslagen skala. Det är det antika Rom, romantiska Paris, exotiska Egypten, spännande New York City och kanalerna i Venedig - allt i en fantastisk semesterdestination. Med miljontals människor som kommer till Las Vegas varje år är det inte svårt att se varför det har fått titeln Världens Underhållningshuvudstad.
Läs mer
Karlshamns Museum
Karlshamn, Sverige

Karlshamns Museum

Museet ligger i Karlshamns kulturkvarter. Här hittar du stadsmuseet, den gamla punschfabriken, tobaksfabriken, silversmedens verkstad, tryckfabriken, konstgalleriet och den berömda låtskrivaren för barn Alice Tegners speciella rum. Skottbergska Gården ligger också i kulturkvarteret. Det är ett av Sveriges bäst bevarade handelshus med rötter från slutet av 1700-talet, ursprungliga utsmyckningar och en lägenhet inredd i stil med den perioden.
Läs mer
Långasjönäs naturreservat
Karlshamn, Sverige

Långasjönäs naturreservat

Upptäck den naturliga skönheten i Långasjönäs naturreservat, där Nytorpet erbjuder en uppsjö av friluftsliv mitt i den lugna omgivningen. Utforska vandringsleder och träningsspår, varva ner i bastun eller ge dig ut på det lugna vattnet med roddbåtar. I närheten hittar du även Långasjönäs camping, där du kan hyra stugor eller campa med husvagn, husbil eller tält. Det finns också en badplats med en tillgänglig brygga och grillplats. På 1700- och 1800-talet fanns det pappersbruk, destillerier, sågverk och stärkelsebruk i området. De flesta av byggnaderna är nu bara ruiner som är väl värda ett besök. Långasjönäs ligger bara 10 kilometer norr om Karlshamns centrum och lovar en tillflyktsort i naturens omfamning.
Läs mer