Utforska en värld av möjligheter.

Varberg

Varberg

Den gamla kurortstraditionen i Varberg har förfinats genom åren och är numera ett sätt att leva för både boende och besökare. Alla nödvändigheter för en god livskvalitet finns här för att skräddarsy de behandlingar som får dig att må bra. Dessa behandlingar består av en massageterapi, ett besök i det kalla badhuset eller tångbad. Andra föredrar en vindsurfingbräda, en promenad längs strandpromenaden runt Varbergs fästning eller en skogsutflykt till Åkulla Bokskogar.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Catania

Catania

Karismatiska Catania är en ung och dynamisk plats som inramas av vulkanen Etna i väster och det vackra Medelhavet i öster. Det är en livlig stad med barer, kaféer, tutande bilar och smala gator. Besökare kan dra sig tillbaka till det svalare klimatet i de omgivande små bergsbyarna eller tar sig en väldoftande simtur i havet. Vulkanen Etna är karaktäristisk för landskapet både med tanke på utsikten och byggnaderna - Catania kallas ibland för "den grå staden" på grund av färgen på husen som är byggda av lavasten.
Läs mer
Uppsala

Uppsala

Bara lite mer än en halvtimmes resa från Stockholm ligger Uppsala, en harmonisk blandning mellan storstadsmetropol och småstadsidyll. Staden har en rik historia med ikoniska landmärken som Uppsala domkyrka och Uppsala slott. Den är också hem till Skandinaviens äldsta universitet och intressanta museer som erbjuder en inblick i svunna epoker. Uppsala är en dynamisk blandning av tradition och modernitet och inbjuder besökare att njuta av både gammalt och nytt i denna mosaik av kulturhistorisk betydelse.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Uppsala stadsteater
Uppsala, Sverige

Uppsala stadsteater

Upptäck Uppsalas kulturella rikedom på Uppsala stadsteater, Sveriges tredje största stadsteater. Med ett mångsidigt och brett program arrangerar teatern årligen omkring 50 föreställningar på sina fyra scener. Den omväxlande repertoaren innehåller en mängd olika produktioner som spänner över teater, dans och performance-konst. Dessutom arrangerar Uppsala stadsteater regelbundet gästföreställningar som breddar det artistiska utbudet ytterligare och bidrar till stadens pulserande kulturliv under hela året.
Läs mer
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kallar det) är huvudstaden i Malaysia. Om man tittar på storstaden idag verkar de dagar, då det hela började på 1850-talet som leråkrar, så långt bort att det är ofattbart. Du kommer att finna spår av historien i den vackert bevarade arkitekturen men idag är Kuala Lumpur en internationell stad av ljus, där shoppare är bortskämda med val från gatuförsäljning till lyxiga boutiquer. Partymänniskor hittar sina tempel i nattlivets hektiska puls och naturmänniskan bländas av landets skönhet. Vem du än är väntar denna livfulla och mångkulturella stad med oändliga erbjudanden.
Läs mer