Utforska en värld av möjligheter.

Linköping

Linköping

Sveriges flyghuvudstad. Staden där Göta Kanals hjärta och största attraktion Bergs Slussar ligger. Hemstaden till Mons Kallentofts kända böcker ”Årstiderna”. Linköping är staden som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt. Oavsett om du är nöjessökare som vill ha det pulserande stadslivet eller naturälskare på jakt efter landsbygd med slättmark, sjöar och kanaler finns här något för dig inom ett nära avstånd. Välkommen till Linköping!
Läs mer
San Antonio, Texas

San Antonio, Texas

San Antonio, Texas, hem till legendariska Alamo och den världsberömda River Walk, är värd till en vibrerande mix av kultur, mat, arkitektur och historia. Utforska rika historiska attraktioner, prisbelönta temaparker, mästerskaps-golfbanor, fantastisk shopping, innovativa rätter och intressanta kulturella evenemang och museer. Det angränsande Texas Hill Country kompletterar staden, där floder skär stigar genom böljande kullar och rikliga vinrankor har skapat en charmig vindestination. I San Antonio, en av Amerikas trevligaste städer, erbjuds man en autentisk upplevelse.
Läs mer
Catania

Catania

Karismatiska Catania är en ung och dynamisk plats som inramas av vulkanen Etna i väster och det vackra Medelhavet i öster. Det är en livlig stad med barer, kaféer, tutande bilar och smala gator. Besökare kan dra sig tillbaka till det svalare klimatet i de omgivande små bergsbyarna eller tar sig en väldoftande simtur i havet. Vulkanen Etna är karaktäristisk för landskapet både med tanke på utsikten och byggnaderna - Catania kallas ibland för "den grå staden" på grund av färgen på husen som är byggda av lavasten.
Läs mer
Auckland

Auckland

Den majestätiska "City of Sails" är omgiven av vatten som förklarar dess glittrande lockelse. Den storslagna hamnen påminner om andra berömda vattenstäder men ändå med sin egen unika charm. Auckland har en rik maritim historia och var platsen för 2000 & 2003 års America’s Cup. Auckland är relativt litet geografiskt sett vilket innebär att det är ett nöje att utforska staden till fots. Den har en dynamisk befolkning som gör den till en kosmopolitisk och sofistikerad stad med en lätt, trevlig och angenäm känsla.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Destination Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée En allians mellan hav och mark I södra Frankrikes Languedoc-region med sol under 300 dagar om året är Cap d’Agde Méditerranée en semesterort som har något för alla. Orten består av fyra skilda delar som kompletterar varandra: badorten Cap d’Agde, Portiragnes och Vias, den historiska staden Agde, Pézenas. Vi kan nämna Pézenas, Molières, Agde, fokaiernas antika handelsstad eller Montagnac, den stora medeltida marknadsstaden. Canal du Midi flyter igenom Cap d’Agde Méditerranée och utgör dess ryggrad. Vi frestas att komma hit flera gånger under året eftersom erbjudandet av animerade och kulturella evenemang är många. Med sitt läge på ett vulkaniskt område mellan Canal du Midi, flod och hav består Cap d’Agde Méditerranée av 3 hamnar, 20 kilometer av vilda eller uppbyggda sandstränder, en naturlig miljö med parker, pinjeskogar, marina skyddsområden, häpnadsväckande historiska monument och kulturarv, sportutrustning av hög klass och ständiga aktiviteter.
Läs mer
Marseille

Marseille

Marseille är den oupptäckta juvelen i den franska Medelhavskustens krona. De klippiga provensalska bergen sträcker ut sig över den gamla hamnen och tusentals båtar som ligger för ankare i det klarblå vattnet. Målare och andra konstnärer har alla blivit förförda av det soliga klimatet och stadens liv och rörelse. Frankrikes andra största stad har allt du kan önska dig - vackra stränder, gamla byggnader, blomstrande konst och ett varierande och dynamiskt nattliv. Välkommen till en stad som stoltserar med ett unikt kulturarv - Planète Mars.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Sylt

Sylt

Det är ingen slump att ön Sylt har fått smeknamnet "German Hamptons", den har länge varit en lekplats för Tysklands rika och berömda. Sylt, som uttalas "zoolt", är en otroligt vacker, 4 mil lång ö på den tyska Nordsjökusten, med en av Europas längsta och finaste sandstränder. Ön är känd för sin uppfriskande havsluft och sina öppna vidder. Varför inte uppleva de magnifika vyerna av glittrande hav, enorma sanddyner och oändliga, klargula rapsfält redan i sommar?
Läs mer
Skövde

Skövde

Inbäddat mellan Sveriges största sjöar, Vänern och Vättern, är Skövde en pittoresk stad inramad av det blommande berget Billingen. Skövde pulserar med kulturevenemang året runt, underhållning och sport. Medan Billingen erbjuder en naturlig fristad med vattenfall, små sjöar och naturreservat för friluftsentusiaster. Dessutom är tillgängligheten en höjdpunkt, eftersom det tar bara en timme från Göteborg och två från Stockholm att nå denna dynamiska stad, vilket gör det till ett bekvämt resmål för olika upplevelser.
Läs mer