Utforska en värld av möjligheter.

Göteborg

Göteborg

Göteborgs skönhet blir uppenbar när du går runt hamnen och centrum och utforskar de olika stadsdelarna som ger området en trevlig och avkopplande atmosfär. Otaliga kaféer pryder gathörnen och restauranger i världsklass njuter av sakkunnigt tillagade rätter som visar de färskaste ingredienserna. Göteborg bjuder på spänning året runt, med attraktioner som Liseberg, den berömda Göteborg Film Festival och den hyllade Way Out West musikfestivalen, som garanterar att det alltid finns något extraordinärt att upptäcka och njuta av.
Läs mer
Washington

Washington

Tänk STORT i Washington - så snart du anländer till DC, kommer du att bli överväldigad av stadens storlek. USA:s huvudstad vill att du ska veta var du är, och staden går in för att imponera när det gäller prakt och storlek. Drama och skandaler bubblar under ytan medan det på gatorna vimlar av coola evenemang och museer, restauranger och klubbar finns runt varje hörn. Principerna om jämlikhet, rättvisa, liv och frihet upprätthålls fortfarande här men DC är, framför allt, en trendig och internationell stad.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Sundsvall

Sundsvall

Sundsvall, ett dynamiskt stadcentrum i norra Sverige, erbjuder en unik blandning av modern vitalitet och rik neo-renässansarkitektonisk charm. Omringad av frodiga skogar och höga berg, är denna stad en port till utomhusäventyr. Dess förnyade stadsbild, framhävd av den slående stenarkitekturen i Stenstaden, bjuder in dig att utforska kulturell rikedom, mångsidig mat och en livlig konstscen. Sundsvall är ett fängslande resmål för resenärer som söker en autentisk svensk upplevelse.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Haga
Göteborg, Sverige

Haga

Som stadens äldsta ”förort” står Haga som en liten stad i sig och erbjuder en nostalgisk och förtrollande upplevelse för besökare. Att promenera genom Hagas smala kullerstensgator väcker en känsla av tidsresor och transporterar dig tillbaka minst hundra år. De traditionella träbyggnaderna rymmer en uppsjö av mysiga kaféer, pubar och pittoreska butiker, där du kan läsa böcker, hantverk och lokalt tillverkade stickade kläder. Haga är också hem till den magnifika 1600-talsfästningen Skansen Kronan, som erbjuder panoramautsikt över staden.
Läs mer
Galtströms Bruk
Sundsvall, Sverige

Galtströms Bruk

I Galtström ligger i det som en gång var Medelpads första, största och sista järnbruk, vid den vackra kusten strax söder om Sundsvall. Ett besök på Galtström är som en resa i tiden. Här kan ni i en underbar miljö känna historiens vingslag, åka ånglok, ströva i naturen eller ta ett dopp i havet från klippor och sandstränder. Här finns restaurang, lekpark, spännande ruiner och det är i övrigt mycket barnvänligt. SCA som äger och förvaltar bruket bjuder på guidade turer lördagar och söndagar hela sommaren.
Läs mer
Kronhuset
Göteborg, Sverige

Kronhuset

Bara 21 år efter att Gustav II Adolf grundade Göteborgs stad började han bygga Kronhuset. Denna historiska struktur står som en av stadens äldsta byggnader, dejting tillbaka till mitten av 1600-talet. Kronhuset utformades ursprungligen som förråd för militäruniformer och utrustning och fungerar nu som konsertlokal och hantverkscenter. Beläget bakom Gustav Adolfs torg, har det också charmiga små butiker och ett härligt café för besökare att njuta av.
Läs mer