Utforska en värld av möjligheter.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Amsterdam

Amsterdam

Med sina karaktäristiska kanaler (UNESCO världsarv) omgivna av smala, låga och sneda 17-talshus, är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Med ett rikt kulturliv och ett brett utbud av underhållning, är Amsterdam en fullskalig stad som har lyckats behålla sin småstadskänsla. Amsterdam är också en riktig höjdare för konstälskare, staden är hem för över 50 museer, många av dem kända över hela världen. Bland höjdpunkterna finns Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum. Det finns mycket mer att uppleva och utforska även för de besökare som redan har sett de vackra kanalerna, upptäckt Jordaan och introducerats till vårt aldrig sinande nattliv. Amsterdam Metropolitan Area erbjuder ett stort utbud av överraskande och ovanliga sevärdheter och landskap.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Ibiza

Ibiza

Ibiza har ett nattliv som slår det mesta, men inte nog med det. Här finns också en fantastisk natur och ett underbart klimat och Ibiza stad finns med på UNESCO:s världsarvslista. Oavsett om du vill dansa loss till musiken från världens bästa DJ:s eller njuta av det klara havsvattnet, den varma solen, de spännande grottorna och stränder där det alltid händer något – eller kanske göra lite av varje – så har du helt klart kommit till rätt ställe. Du kan utforska naturen på dagen, festa på natten och sedan koppla av på en ljuvlig strand morgonen efter.
Läs mer
Malmö

Malmö

Sveriges tredje största stad, Malmö, är ett levande och mångkulturellt resmål. Här blandas historisk charm med modern innovation, och flera hundra år gammal arkitektur delar scenen med banbrytande design. Upptäck museer i världsklass, olika kulturevenemang och finn lugn och ro i stadens många grönområden. Malmös engagemang för hållbarhet genomsyrar livets alla delar och skapar en harmonisk samexistens mellan natur och urban innovation. Malmö hänför med sin skandinaviska charm och varma gästfrihet och är en stad som lämnar ett bestående intryck på varje besökare.
Läs mer
Kronoskogen
Ängelholm, Sverige

Kronoskogen

Kronoskogen är ett skogsområde mellan Ängelholm och Skälderviken med ett varierat utbud av tall, björk och andra träd, vilket skapar en naturlig sköld mot havsvindar och sand. Den västra delen, Ängelholms kustskog, är ett naturreservat. Utforska de markerade vandringslederna som sträcker sig från 2,8 till 10 kilometer och ansluter till Skåneleden. Njut av fiske eller kanotpaddling i Rönne å och ta en välförtjänt paus på välskötta rastplatser. Områdets mångsidiga flora och fauna, inklusive sällsynta arter som knärot och dvärghäxört, bidrar till dess charm.
Läs mer
Akropolis med omnejd
Athen, Grekland

Akropolis med omnejd

Parthenon, Athenas tempel, är den stora attraktionen. En annan byggnad är Erechteion där de kvinnliga kolonnerna, Karyatiderna, är ersatta av kopior p.g.a. luftföroreningarna. Herodes Atticus Odeon på Akropolis sydsluttning är en romersk teater med plats för ca 5 000 åskådare och den används vid den årliga Atenfestivalen med balett- och musikföreställningar i världsklass. Dionysosteatern ligger bredvid Herodes Atticus och nästan samtliga antika tragedier och komedier är skrivna för denna scen.
Boka nu
Läs mer
Malmö Museum
Malmö, Sverige

Malmö Museum

Södra Sveriges största museum ligger i hjärtat av Malmö i en vacker parkliknande miljö omgiven av kanaler. Här kan du se allt från Nordens äldsta bevarade renässansslott till en riktig ubåt och andra fantastiska fordon. Museets permanenta utställningar fokuserar på historia, naturhistoria, teknik och sjöfart. Museet arrangerar även ett dussintal tillfälliga utställningar varje år. Bredvid museet ligger Fiskehoddorna, en populär marknad där färsk fisk och skaldjur säljs över disk.
Läs mer