Utforska en värld av möjligheter.

London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Växjö

Växjö

Växjö är hjärtat i sydost – mitt i Småland, mitt i södra Sverige. Här finns det mycket att se, uppleva och göra. Staden är full av unika butiker och restauranger i världsklass. Här råder en blomstrande kultur- och konstscen, en närvarande kafékultur och det finns flera prisbelönta kulinariska kök. Vill du njuta av en äkta småländsk naturupplevelse följer du en av de många cykel- och promenadleder rakt ut i skogarna! Ett glasrike finns runt hörnet, ett möbelrike likaså. Välkommen!
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Höga Kusten

Höga Kusten

Långt uppe i norra Europa ligger en plats där 20 000 år av naturens krafter har format ett dramatiskt landskap med världens högsta kustlinje. Berg störtar rakt ner i havets djup på ett sätt som får dig att tappa andan. Här får du uppleva det äkta, vilda Sverige. Djärva besökare kan prova surströmming och klättra i berg, men Höga Kusten vid Bottniska viken handlar mer om harmoni än adrenalin. Du kan välja bland ett oändligt antal naturaktiviteter med dina nära och kära som kommer att stärka både kropp och själ innan det är dags att återvända till vardagen.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Porto

Porto

Under medeltiden betraktades staden som utkanten av den då enda kända världen. Den flitige staden Porto klamrade sig fast vid sidan av Portugal och såg ut över den ändlösa Atlanten innan äventyrare riskerade allt för att ta sig till den nya världen. Ett halvt årtusende har gått sedan dess men Porto har behållit mycket av sin robusta, äventyrliga och beslutsamma anda. Klyschan att Lissabon visar upp sig och Porto arbetar är en sliten metafor som misslyckas med att fullt ut göra rättvisa åt dess verkliga charm. Med bilder av en tidigare livsstil dolda i varje gränd är Porto en plats som är fast besluten att hålla fast vid sin egen distinkta identitet.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Centre Pompidou
Paris, Frankrike

Centre Pompidou

Centret George Pompidou är en stor postmodern och högteknologisk arkitektonisk plats där du även hittar Musée National d'Art Moderne (det största moderna konstmuseet i Europa), liksom ett stort allmänt bibliotek och ett centrum för musik och akustisk forskning. Dess konstruktion var kontroversiell, eftersom det var nödvändigt att riva den symboliska marknaden som stod på platsen, och det var ursprungligen föraktat av många parisare för sitt ovanliga arkitektoniska utseende, som många tyckte drabbade samman med stadens klassiska och sofistikerade stil.
Boka nu
Läs mer
Smålands Museum & Sveriges Glasmuseum
Växjö, Sverige

Smålands Museum & Sveriges Glasmuseum

Kulturparken Småland inrymmer flera olika verksamheter och visar upp den småländska kulturen på nära håll. I museiparken, centralt i Växjö, finns Smålands museum, Sveriges Glasmuseum och Utvandrarnas Hus. Sveriges glasmuseum visar glasets magiska värld från olika tidsepoker. Smålands museum öppnade i egen byggnad år 1885. I de permanenta utställningarna visas allt från stenåldersföremål, en silverskatt från vikingatiden, föremål och operasångerskan Christina Nilssons smaragdsmycken. I museet finns både kafé och butik.
Läs mer
Legoland Windsor
London, Storbritannien

Legoland Windsor

Legoland Windsor ligger i 150 hektar parklandskap precis utanför London. Här finns mer än 55 åkattraktioner, uppträdanden och workshops, allt för barn upp till 12 år. Nöjesparken är en perfekt dagsutflykt för hela familjen, men för de som vill ha roligt mer än en dag finns Resort Hotel där du kan bo i olika temarum. Inne i parken kan du kliva på en Lego-ubåt, se Londons ikoniska landskap i miniatyr, testa dina färdigheter på The Driving School, och bli dyblöt på vattenåkturerna, bara för att nämna några.
Boka nu
Läs mer
The Victoria & Albert Museum
London, Storbritannien

The Victoria & Albert Museum

The Victoria & Albert Museum, eller V&A som det även kallas, har en häpnadsväckande samling av allt från islamistisk konst och fina europeiska smycken till kända akvareller och några av Vivienne Westwoods ikoner. Upptäck de permanenta utställningarna eller besök en av V&As världskända, och alltid så uppskattade, temporära utställningar. Håll även utkik efter de knasiga Friday Lates event som äger rum sista fredagen varje månad.
Boka nu
Läs mer