Utforska en värld av möjligheter.

Brno

Brno

Brno har en vacker och historisk stadskärna med en skyline som domineras av det imponerande slottet Špilberk och de skyhöga tvillingspirorna i Petrus och Paul-katedralen. Namnet, Brno, kanske låter som ett korsordsanagram, men Tjeckiens näst största stad och huvudstad Moravia är en livlig, men ändå traditionell plats. Brno har fantastisk arkitektur, fantastiska museer, en krypta, en underbar sjö - bara en spårvagnsresa bort - och en spännande, ölfylld barscen utan att böja folkmassor.
Läs mer
Florens

Florens

Florens är den vackra huvudstaden i regionen Toscana, och en av de mest populära turistdestinationerna i Italien. Staden är utsedd av UNESCO som ett världsarv, och när man går på dess historiska kullerstensgator är det lätt att förstå varför. Florens som ligger inbäddad mellan omgivande kullar, inhyser några av världens mest berömda konstverk och hela stadskärnan är fylld av storslagna palats, kyrkor och monument. Den omgivande landsbygden är välkänt för sina gröna kullar och sitt vin, framför allt Chianti-regionen mellan Siena och Florens.
Läs mer
Washington

Washington

Tänk STORT i Washington - så snart du anländer till DC, kommer du att bli överväldigad av stadens storlek. USA:s huvudstad vill att du ska veta var du är, och staden går in för att imponera när det gäller prakt och storlek. Drama och skandaler bubblar under ytan medan det på gatorna vimlar av coola evenemang och museer, restauranger och klubbar finns runt varje hörn. Principerna om jämlikhet, rättvisa, liv och frihet upprätthålls fortfarande här men DC är, framför allt, en trendig och internationell stad.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Paris

Paris

Välkommen till den mytomspunna "Ljusets stad" eller "Kärlekens stad." Paris är verkligen båda av dessa och har alltid ansetts som en av de mest romantiska städerna i världen. Oavsett om du är konstnär, affärsman eller turist, kan du njuta av långa promenader från Montmartre till Quartier Latin. Här kan du uppleva några av de finaste romerska och medeltida monumenten och förr eller senare kommer du antagligen hamna på ett kafé, stå på Pont Neuf-bron, eller utforska en second hand-butik i stadsdelen Marais.
Läs mer
Ibiza

Ibiza

Ibiza har ett nattliv som slår det mesta, men inte nog med det. Här finns också en fantastisk natur och ett underbart klimat och Ibiza stad finns med på UNESCO:s världsarvslista. Oavsett om du vill dansa loss till musiken från världens bästa DJ:s eller njuta av det klara havsvattnet, den varma solen, de spännande grottorna och stränder där det alltid händer något – eller kanske göra lite av varje – så har du helt klart kommit till rätt ställe. Du kan utforska naturen på dagen, festa på natten och sedan koppla av på en ljuvlig strand morgonen efter.
Läs mer
New York, New York

New York, New York

New York är staden som är full av energi. Du har säkert sett de häftiga skyskraporna, den livliga trafiken och de blinkande ljusen från filmerna. Vid ankomsten, möts du som besökare av en av landets vackraste symboler för frihet, Frihetsgudinnan. Du kommer även hänföras av de stora byggnaderna. Empire State Building är den tredje högsta byggnaden i nationen, och den vidsträckta Rockefeller Center innehåller Radio City Music Hall och flera stora företags kontor och tv-studior. New Yorks bidrag till teaterkulturen är även den obestridlig, att se en Broadway show är långt ifrån det enda alternativet när det kommer till underhållning.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
La Seine
Paris, Frankrike

La Seine

Floden Seine flyter 776 kilometer genom Frankrike, och erbjuder i Paris en fin möjlighet att, med båt, bekanta sig med många av stadens imponerande monument. Det blir inte mer romantiskt än att luta sig tillbaka på vattnet och njuta av natursköna omgivningar i Paris. Ta dig en tur med de berömda och unika långbåtarna som i sakta mak kryssar på Seine. Trots att det finns ett stort antal operatörer att välja mellan, erbjuder de flesta färjelinjer liknande resvägar och är utrustade med ett ljudsystem som berättar om de förbipasserande attraktionerna på flera olika språk.
Läs mer
Karlstad

Karlstad

Karlstad är en underbart kompakt svensk stad, byggd på ett rutmönster med breda, trädkantade gator, alléer, strandpromenader och torg. Karlstad har en ”storstadskänsla”, med många kvalitetshotell och andra boendealternativ, med fördelen att stadens många attraktioner ligger bara en kort promenad bort: shoppinggator, gallerior och arkader, kultur, historiska platser, urbana naturaktiviteter, parker, transport och bekvämligheter. Glöm inte att detta är barnvänligt Sverige och barn är välkomna överallt i Karlstad.
Läs mer
Basilica di San Lorenzo
Florens, Italien

Basilica di San Lorenzo

Om din favoritkonstnär är Michelangelo bör du inte missa denna basilika. Detta är förmodligen den mest spännande platsen associerad med den berömda artisten i Florens. Basilica di San Lorenzo är inramat av den fantastiska, kvadratiska gamla sakristian av Brunelleschi och den nya sakristian, av Michelangelo. Här hittar man hans gravskulpturer för Lorenzo och Giuliano Medici och fina exempel på manierismisk arkitektur i Biblioteca Laurenziana.
Boka nu
Läs mer