Utforska en värld av möjligheter.

Nürnberg

Nürnberg

Observera de aktuella bestämmelserna på grund av Covid 19-pandemin innan du besöker Nürnberg. För mer information, besök vår webbplats. När du en gång har upplevt stadens förtrollande och historiska atmosfär, och sett den mäktiga Kaiserburg, kommer du aldrig att glömma den. Den vackra "Gamla Stan" som ligger precis nedanför slottet består av otroligt vackra historiska byggnader. Spektakulära kyrkor, mysiga gränder och traditionella marknader. Nürnberg är en populär kulturstad och annordnar flera stora evenemang årligen.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Alicante

Alicante

Olika civilisationer har passerat marken av Alicante och lämnat sitt avtryck som kan ses i alla hörn av denna emblematiska stad. Allt detta gör denna moderna staden ett attraktivt resemål, som har ett fokus på turism, men även ett särskilt intresse för industri och handel. Alicante, som ligger vid Medelhavskusten, erbjuder inte bara ett stort utbud av service utan också ett brett utbud av kulturella aktiviteter, med sina museer, festivaler och naturområden, i synnerhet ön Tabarca (Medelhavets marina reservat) .
Läs mer
Karlstad

Karlstad

Karlstad är en underbart kompakt svensk stad, byggd på ett rutmönster med breda, trädkantade gator, alléer, strandpromenader och torg. Karlstad har en ”storstadskänsla”, med många kvalitetshotell och andra boendealternativ, med fördelen att stadens många attraktioner ligger bara en kort promenad bort: shoppinggator, gallerior och arkader, kultur, historiska platser, urbana naturaktiviteter, parker, transport och bekvämligheter. Glöm inte att detta är barnvänligt Sverige och barn är välkomna överallt i Karlstad.
Läs mer
Varberg

Varberg

Den gamla kurortstraditionen i Varberg har förfinats genom åren och är numera ett sätt att leva för både boende och besökare. Alla nödvändigheter för en god livskvalitet finns här för att skräddarsy de behandlingar som får dig att må bra. Dessa behandlingar består av en massageterapi, ett besök i det kalla badhuset eller tångbad. Andra föredrar en vindsurfingbräda, en promenad längs strandpromenaden runt Varbergs fästning eller en skogsutflykt till Åkulla Bokskogar.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur (eller "KL", som lokalbefolkningen kallar det) är huvudstaden i Malaysia. Om man tittar på storstaden idag verkar de dagar, då det hela började på 1850-talet som leråkrar, så långt bort att det är ofattbart. Du kommer att finna spår av historien i den vackert bevarade arkitekturen men idag är Kuala Lumpur en internationell stad av ljus, där shoppare är bortskämda med val från gatuförsäljning till lyxiga boutiquer. Partymänniskor hittar sina tempel i nattlivets hektiska puls och naturmänniskan bländas av landets skönhet. Vem du än är väntar denna livfulla och mångkulturella stad med oändliga erbjudanden.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Friedhof St. Johannis
Nürnberg, Tyskland

Friedhof St. Johannis

Den räknas till en av de viktigaste kyrkogårdarna i Europa eftersom Friedhof St Johannis är viloplats åt ett flertal kända personligheter, så som Albrecht Dürer och Veith Stoss. Det vackra smeknamnet "Rosornas Kyrkogård" speglar atmosfären här. Kyrkogården är alltså full av rosenbuskar som doftar fantastiskt under sommarmånaderna. Platsen upprättades då det blivit förbjudet att begrava sina döda inom stadsvallarna, på grund av utrymmesbrist. Missa inte att besöka Hesperidengärten efteråt.
Läs mer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas är ett mystiskt, bländande, glittrande hav av neonljus som lockar besökare med lyxigt boende, otroliga shower, utsökta restauranger, spel i världsklass och dekadens på en storslagen skala. Det är det antika Rom, romantiska Paris, exotiska Egypten, spännande New York City och kanalerna i Venedig - allt i en fantastisk semesterdestination. Med miljontals människor som kommer till Las Vegas varje år är det inte svårt att se varför det har fått titeln Världens Underhållningshuvudstad.
Läs mer
Hauptmarkt
Nürnberg, Tyskland

Hauptmarkt

Det stora torget i stadens mitt är omgärdat av sevärdheter. Den dagliga marknaden ”Wochenmarkt” är väl värd ett besök i jakt på allehanda godsaker, blommor och kryddor. Här hittar du även Schöner Brunnenfontänen med den 250 kilo tunga stenstatyn och sitt guldplaterade staket, ett välfotograferat föremål. De två ringarna på staketet skapar mycket uppmärksamhet, det sägs att om man vrider den gyllende ringen och önskar sig något, kommer det slå in. Om man önskar att bli gravid är det istället den svarta ringen som skall vridas. Det är även här vid Frauenkirche som Christkindlesmarknadens julängel håller sitt öppningstal varje år.
Läs mer
Längdskidor på Idre Fjäll
Idre, Sverige

Längdskidor på Idre Fjäll

Skidorten Idre Fjäll har 80 km välpreparerade spår för längdskidåkning, varav 30 är upplysta. De utgår alla från skidstadion vid Västbacken och bjuder på vackra landskap. Spåren som leder till Burusjön eller Städjan och Nipfjället är särskilt natursköna. För att åka skidor behöver du ett spårpass som du kan skaffa på Idres turistbyrå, i Idre Fjälls reception och hos några lokala företag. Privatlektioner finns också tillgängliga för nybörjare.
Läs mer