Utforska en värld av möjligheter.

Bangkok

Bangkok

Dynamisk, exotisk och rikt kosmopolitisk - Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och älskade resmål. Som en stad av kontraster lockar detta kulturella epicentrum och shoppingparadis miljoner resenärer varje år till dess rikliga marknader, lyxhotell, fantastiska naturscenerier och lockande maträtter. Här smälter det gamla och moderna samman och Bangkoks härliga gyllene tempel och skyskrapor i världsklass väntar. Frossa i det frenetiska tempot medan du njuter av sevärdheter, shoppar loss och sedan åker tuk-tuk runt stan för en släng av Bangkoks rika och fartfyllda nattliv.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Amsterdam

Amsterdam

Med sina karaktäristiska kanaler (UNESCO världsarv) omgivna av smala, låga och sneda 17-talshus, är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Med ett rikt kulturliv och ett brett utbud av underhållning, är Amsterdam en fullskalig stad som har lyckats behålla sin småstadskänsla. Amsterdam är också en riktig höjdare för konstälskare, staden är hem för över 50 museer, många av dem kända över hela världen. Bland höjdpunkterna finns Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum. Det finns mycket mer att uppleva och utforska även för de besökare som redan har sett de vackra kanalerna, upptäckt Jordaan och introducerats till vårt aldrig sinande nattliv. Amsterdam Metropolitan Area erbjuder ett stort utbud av överraskande och ovanliga sevärdheter och landskap.
Läs mer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, en aktiv metropol i fickformat, har något för alla. Staden är en inspirerande kulturkälla tack vare sin imponerande arkitektur och sina magnifika museer och kyrkor. Fashionistas kan utforska Antwerpens designbutiker, vars eleganta skapelser är vördade över hela världen. Matälskare och personer med en passion för livet i allmänhet kan avnjuta ett varmt välkomnande på Antwerpens kaféer och restauranger. Ett besök till Antwerpen bör definitivt innehålla det nya museet MAS, den världsberömda Cathedral of Our Lady och Rubens hus, hem till Antwerpens mest berömda ambassadör.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Uppsala

Uppsala

Bara lite mer än en halvtimmes resa från Stockholm ligger Uppsala, en harmonisk blandning mellan storstadsmetropol och småstadsidyll. Staden har en rik historia med ikoniska landmärken som Uppsala domkyrka och Uppsala slott. Den är också hem till Skandinaviens äldsta universitet och intressanta museer som erbjuder en inblick i svunna epoker. Uppsala är en dynamisk blandning av tradition och modernitet och inbjuder besökare att njuta av både gammalt och nytt i denna mosaik av kulturhistorisk betydelse.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Glasriket

Glasriket

Över en miljon besökare flockas varje år till Glasriket, ett område som spänner över Kronobergs och Kalmar län i Småland, inom kommunerna Emmaboda, Lessebo, Nybro och Uppvidinge. Många återkommer gång på gång, och det är lätt att förstå varför. Att se den glödande heta glasmassan förvandlas till känsliga kristaller eller robusta skålar är ett skådespel som aldrig blir gammalt. Här kan du upptäcka kända glasbruk och varumärken som Orrefors, Kosta Boda, Skruf, Mats Jonasson Målerås med flera. Dessutom kan du njuta av det bästa av Smålands natur, med skogar, sjöar, stenmurar och en mängd kulturupplevelser som Vilhelm Mobergs utvandringsväg.
Läs mer
Amsterdam Museum
Amsterdam, Nederländerna

Amsterdam Museum

Amsterdams museum berättar den fängslande historien om den holländska huvudstadens tillväxt och glansdagar. Upptäck sju århundraden av stadens historia - en gång en liten bosättning vid floden Amstel, och nu en livlig, mångsidig metropol. Den rika samlingen av konstverk, föremål och arkeologiska fynd visar invånarnas öde från svunna tider. Bilder och filmer visar de lyckliga tiderna samt dramat den moderna stadens invånare skapar. För närvarande är Amsterdams museum värd för utställningen "Guldåldern - Porten till vår värld", som gräver sig djupare ner i den holländska guldåldern än aldrig tidigare.
Boka nu
Läs mer
Damnoen Saduak - Marknad på vatten
Bangkok, Thailand

Damnoen Saduak - Marknad på vatten

Den här flytande marknaden är verkligen en imponerande syn. Säljare i långa båtar, fyllda med frukt och färgglada saker, ligger längsmed kanalen, "klong", för att sälja sina produkter till turister och lokalbefolkning som står vid kanten. Den här världsberömda marknaden, känd från en James Bond-film, ligger 80 kilometer utanför Bangkok, men det är verkligen värt resan. Åk på en organiserad rundtur, eller vanlig buss från den södra bussterminalen och se vad hypen handlar om.
Boka nu
Läs mer