Utforska en värld av möjligheter.

Ankara

Ankara

Turkiets huvudstad Ankara ligger bokstavligen på gränsen mellan öst och väst. Detta innebär att du kan sitta på en uteservering i skuggan av träden på boulevarden samtidigt som du äter meze. De blandade influenserna från Europa och Mellanöstern har färgat Ankaras arkitektur, mat, vin, nattliv, mode och konst. De två kulturerna har smält samman i denna stad och gett den en unik identitet. Om du ankrar i Ankara, som namnet föreslår, tar du ett steg över historiens gräns.
Läs mer
San Francisco, California

San Francisco, California

"Varje människa bör ha rätt att älska två städer - sin egen och San Francisco" sade författaren Gene Fowler. San Francisco, även känd som staden vid bukten, är en mångsidig, färgstark och spännande destination som lockar besökare från alla hörn av världen med sin skönhet, kultur, historia och dynamiska atmosfär. San Francisco är dock mest känt för sina branta backar, vackra panoramavyer och utmärkta kök. Den eklektiska blandningen av arkitektur, sandstränder, etnisk och kulturell mångfald och underhållning för alla åldrar gör San Francisco till ett utmärkt semesterval.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Phuket

Phuket

Välkommen till paradiset! Phuket har alla de rätta ingredienserna omgivet av klarblått vatten, palmkantade stränder med mjuk, ren sand, ett pulserande nattliv och de mest omfattande menyerna. Under flera år har Phuket toppat opinionsundersökningarna som ett semesterparadis och i en senare undersökning valde läsarna av ett resemagasin Phuket före Bali och Cebu. Lägg ihop allt detta med de mest välkomnande människorna i världen och det är lätt att förstå varför resenärer älskar det.
Läs mer
New York, New York

New York, New York

New York är staden som är full av energi. Du har säkert sett de häftiga skyskraporna, den livliga trafiken och de blinkande ljusen från filmerna. Vid ankomsten, möts du som besökare av en av landets vackraste symboler för frihet, Frihetsgudinnan. Du kommer även hänföras av de stora byggnaderna. Empire State Building är den tredje högsta byggnaden i nationen, och den vidsträckta Rockefeller Center innehåller Radio City Music Hall och flera stora företags kontor och tv-studior. New Yorks bidrag till teaterkulturen är även den obestridlig, att se en Broadway show är långt ifrån det enda alternativet när det kommer till underhållning.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Die Residenz
München, Tyskland

Die Residenz

Detta omfattande residens var hem för Wittelsbachdynastin fram till 1918 och är en av Europas mest prestigefyllda palats. I byggnaden hittar du Residenzmuseet och Schatzkammer (Skattkammaren). Detta är den perfekta platsen för barn att få återuppleva fyra århundraden av kunglig kultur. Missa inte parken Hofgarten på Odeonsplatz nära Die Residenz, det är en av de vackraste renässansträdgårdarna norr om Alperna, och en fridfull oas med en magnifik utsikt över Theatinerkirche.
Läs mer