Utforska en värld av möjligheter.

Marseille

Marseille

Marseille är den oupptäckta juvelen i den franska Medelhavskustens krona. De klippiga provensalska bergen sträcker ut sig över den gamla hamnen och tusentals båtar som ligger för ankare i det klarblå vattnet. Målare och andra konstnärer har alla blivit förförda av det soliga klimatet och stadens liv och rörelse. Frankrikes andra största stad har allt du kan önska dig - vackra stränder, gamla byggnader, blomstrande konst och ett varierande och dynamiskt nattliv. Välkommen till en stad som stoltserar med ett unikt kulturarv - Planète Mars.
Läs mer
Göteborg

Göteborg

Göteborgs skönhet blir uppenbar när du går runt hamnen och centrum och utforskar de olika stadsdelarna som ger området en trevlig och avkopplande atmosfär. Otaliga kaféer pryder gathörnen och restauranger i världsklass njuter av sakkunnigt tillagade rätter som visar de färskaste ingredienserna. Göteborg bjuder på spänning året runt, med attraktioner som Liseberg, den berömda Göteborg Film Festival och den hyllade Way Out West musikfestivalen, som garanterar att det alltid finns något extraordinärt att upptäcka och njuta av.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Newcastle upon Tyne

Newcastle upon Tyne

Under de senaste decennierna har Newcastle utvecklats till en framstående stad vad gäller tekniska innovationer, fritid och kultur. Det gör den till en av Storbritanniens mest pulserande städer och som sådan ett fantastiskt semestermål, med enastående shopping och förbluffande nattliv. Med de sju broar som går över den vackra floden, har Newcastle (på den norra sidan) och Gateshead (på den södra sidan) förenats och blivit ett enda, mångsidigt och framförallt levande besöksmål.
Läs mer
Nantes

Nantes

Nantes ligger inbäddad längs den mäktiga Loirefloden och har ett rikt historiskt arv. Den var en central hamn för 1700-talets handel och även hemstad till den berömde författaren Jules Verne och till Anne från Bretagne. Stadens charmiga stenlagda gator, de gamla 1400-talshusen och dess imponerande slott och katedral påminner om dess storslagna förflutna. Men Nantes är mer än bara historia, den har även en livlig konstscen och en växande studentbefolkning som gör staden ung och fräsch.
Läs mer
Los Angeles, Kalifornien

Los Angeles, Kalifornien

Hemstad till Universal Studios Hollywood, Beverley Hills, Sunset Strip, the walk of fame och the Staples Centre och LA Live, Los Angeles har länge lockat människor till sin glittrande fantasivärld. Med ändlöst solsken, palmer, shoppinggallerior och vackra människor är denna stad som ingen plats du någonsin varit tidigare och ändå märkligt bekant. Los Angeles är en underbart levande, spännande multikulturell medelpunkt med en uppsjö av saker att se och göra.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Phuket

Phuket

Välkommen till paradiset! Phuket har alla de rätta ingredienserna omgivet av klarblått vatten, palmkantade stränder med mjuk, ren sand, ett pulserande nattliv och de mest omfattande menyerna. Under flera år har Phuket toppat opinionsundersökningarna som ett semesterparadis och i en senare undersökning valde läsarna av ett resemagasin Phuket före Bali och Cebu. Lägg ihop allt detta med de mest välkomnande människorna i världen och det är lätt att förstå varför resenärer älskar det.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Ankara

Ankara

Turkiets huvudstad Ankara ligger bokstavligen på gränsen mellan öst och väst. Detta innebär att du kan sitta på en uteservering i skuggan av träden på boulevarden samtidigt som du äter meze. De blandade influenserna från Europa och Mellanöstern har färgat Ankaras arkitektur, mat, vin, nattliv, mode och konst. De två kulturerna har smält samman i denna stad och gett den en unik identitet. Om du ankrar i Ankara, som namnet föreslår, tar du ett steg över historiens gräns.
Läs mer
Leuven

Leuven

Det finns inte många platser i Flandern som är mer fantasieggande än denna överflödande och historiska universitetsstad. Handla eller insupa kultur, njuta av gastronomin eller beundra konst, besöka flera hundra år gamla byggnader eller titta på modern arkitektur? Vad det än är du söker i en stad så hittar du det i Leuven. En vacker stad för människor, men ändå helt och hållet med i det snabbt förändrande samhället. Leuven ligger precis mitt i Belgien, tillgängligheten är ett viktigt trumfkort. Men det finns flera goda skäl att besöka "Den vackra vid Dyle". Du kommer snart att märka det: den här staden släpper dig aldrig.
Läs mer
Universal Studios & Universal City Walk
Los Angeles, Kalifornien

Universal Studios & Universal City Walk

Gör dig redo för den ultimata Hollywoodupplevelsen! Gå bakom kulisserna på den världsberömda Studio Tour för att utforska platsen där flertalet Hollywoodfilmer spelats in. Sedan kan du njuta av spännande åkattraktioner, shower och attraktioner som sätter dig mitt i några av världens största storfilmer, däribland den största striden som du någonsin kommer att ha befunnit dig i TRANSFORMERS: The Ride-3D. Du kan också åka med de busiga Minions på ett episkt äventyr som du aldrig kommer att glömma i den helt nya 3D-åkturen, Despicable Me Minion Mayhem. Avsluta dagen på Universal CityWalk® med massor av plats för av LA:s hetaste underhållning - från fallskärmshoppning inomhus, livemusik, filmer, klubbar och aptitretande mat - varför skulle du gå vilja någon annanstans? Universal Walk. Alltid Oväntat.
Läs mer