Utforska en värld av möjligheter.

Bangkok

Bangkok

Dynamisk, exotisk och rikt kosmopolitisk - Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och älskade resmål. Som en stad av kontraster lockar detta kulturella epicentrum och shoppingparadis miljoner resenärer varje år till dess rikliga marknader, lyxhotell, fantastiska naturscenerier och lockande maträtter. Här smälter det gamla och moderna samman och Bangkoks härliga gyllene tempel och skyskrapor i världsklass väntar. Frossa i det frenetiska tempot medan du njuter av sevärdheter, shoppar loss och sedan åker tuk-tuk runt stan för en släng av Bangkoks rika och fartfyllda nattliv.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Malta

Malta

På Malta skiner solen i princip hela året om och ön kan ståta med några av de skönaste temperaturerna i världen. Lägg till de fantastiska stränderna och den fantastiska medelhavsmaten och det bör inte vara någon annan destination som kan mäta sig med Malta. Varför inte prova en ny sport, lata dig på en kryssning mellan öarna eller utforska de viktiga historiska platserna? Valet är helt upp till dig! Tillsammans med sin andra öar, strandliv och nattliv, är Malta ett underbart resmål att besöka.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Rockefeller Center
New York, New York

Rockefeller Center

Ett besök i New York City skulle inte vara komplett utan en tur till Rockefeller Plaza, där skridskoåkare glider över isen och tusentals ljus glimmar från den enorma julgranen på vintern och matställen finns i överflöd under de varmare månaderna. Oavsett säsongen - kom för affärerna (från FDNY Fire Zone butiken och museum till Swarovski) och maten (från Dean & DeLuca till Mendy Kosher Deli) här i NBC Studios bakgård. En höjdpunkt här är att besöka observationsdäcket "Top of the Rock", varifrån utsikten över staden och Central Park är utöver det vanliga.
Boka nu
Läs mer
New York, New York

New York, New York

New York är staden som är full av energi. Du har säkert sett de häftiga skyskraporna, den livliga trafiken och de blinkande ljusen från filmerna. Vid ankomsten, möts du som besökare av en av landets vackraste symboler för frihet, Frihetsgudinnan. Du kommer även hänföras av de stora byggnaderna. Empire State Building är den tredje högsta byggnaden i nationen, och den vidsträckta Rockefeller Center innehåller Radio City Music Hall och flera stora företags kontor och tv-studior. New Yorks bidrag till teaterkulturen är även den obestridlig, att se en Broadway show är långt ifrån det enda alternativet när det kommer till underhållning.
Läs mer
Römerberg
Frankfurt, Tyskland

Römerberg

Römerberg är ett medeltida torg och navet i Gamla Stan, Altstadt. Den ursprungliga Römerberg förstördes under andra världskriget, men det har byggts upp sedan dess och numera kan man återigen promenera runt detta vackra torg och titta på de olika byggnaderna. Förhoppningsvis är din timing rätt och du får bevittna en av de festivaler som hålls här. I mitten av torget ligger Rättvisans Fontän (Gerechtigkeitsbrunnen), där en staty av gudinnan Justitia håller i rättvisans våg. Den kanske mest kända byggnaden här är "Römer", stadens stadshus under de senaste 600 åren.
Läs mer
Carnegie Hall
New York, New York

Carnegie Hall

Den här världsberömda konsertlokalen är ett välkänt landmärke i New York och är en attraktion som borde ses. Carnegie Hall presenterar klassiskt, jazz, folkmusik, världsmusik och populärmusik med nya talanger och veteraner. Sedan starten 1891 har denna konsertsal blivit känd för sina musikaliska prestationer runt om i världen, och har visat upp världens finaste artister, från Tjajkovskij till Mahler, Horowitz till Callas till Bernstein, till och med Judy Garland och Beatles.
Läs mer