Utforska en värld av möjligheter.

Sydney

Sydney

När de flesta människor tänker på Australien, tänker de ofta på Sydney. Sydney Opera House och Sydney Harbour Bridge är två av den moderna världens mest kända ikoner. Sydney Opera House har med sina vita segel och distinkta siluett blivit en symbol för hela Sydney. Detta är dock bara en sida av staden. Sydney har flera lager, precis som den sandsten staden är byggd på. Besökaren kan genom att upptäcka alla dessa lager få en djupare förståelse för Sydney och stadens historia. Sydney växte snabbt från en straffkoloni av flera hundra personer år 1788, till att idag vara en modern stad med över 4 miljoner människor.
Läs mer
Belfast

Belfast

Efter att ha överlevt nästan tre årtionden av konflikter och motsättningar har Belfast nu fått en ny glans och livlighet. Folket har en djup känsla för sin historia men kliver med djärva steg framåt. Detta gör att Belfast får en spännande blandning av gammalt och nytt. Ta en promenad längs floden Lagan och besök platsen där det beryktade kryssningsfartyget Titanic byggdes, se de kända politiska väggmålningarna från en taxi, eller luta dig tillbaka och lyssna på traditionell musik på en av de vackert bevarade, gamla pubarna i denna livfulla stad.
Läs mer
Florens

Florens

Florens är den vackra huvudstaden i regionen Toscana, och en av de mest populära turistdestinationerna i Italien. Staden är utsedd av UNESCO som ett världsarv, och när man går på dess historiska kullerstensgator är det lätt att förstå varför. Florens som ligger inbäddad mellan omgivande kullar, inhyser några av världens mest berömda konstverk och hela stadskärnan är fylld av storslagna palats, kyrkor och monument. Den omgivande landsbygden är välkänt för sina gröna kullar och sitt vin, framför allt Chianti-regionen mellan Siena och Florens.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Bangkok

Bangkok

Dynamisk, exotisk och rikt kosmopolitisk - Bangkok är en av Sydostasiens mest levande och älskade resmål. Som en stad av kontraster lockar detta kulturella epicentrum och shoppingparadis miljoner resenärer varje år till dess rikliga marknader, lyxhotell, fantastiska naturscenerier och lockande maträtter. Här smälter det gamla och moderna samman och Bangkoks härliga gyllene tempel och skyskrapor i världsklass väntar. Frossa i det frenetiska tempot medan du njuter av sevärdheter, shoppar loss och sedan åker tuk-tuk runt stan för en släng av Bangkoks rika och fartfyllda nattliv.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Ankara

Ankara

Turkiets huvudstad Ankara ligger bokstavligen på gränsen mellan öst och väst. Detta innebär att du kan sitta på en uteservering i skuggan av träden på boulevarden samtidigt som du äter meze. De blandade influenserna från Europa och Mellanöstern har färgat Ankaras arkitektur, mat, vin, nattliv, mode och konst. De två kulturerna har smält samman i denna stad och gett den en unik identitet. Om du ankrar i Ankara, som namnet föreslår, tar du ett steg över historiens gräns.
Läs mer
Römerberg
Frankfurt, Tyskland

Römerberg

Römerberg är ett medeltida torg och navet i Gamla Stan, Altstadt. Den ursprungliga Römerberg förstördes under andra världskriget, men det har byggts upp sedan dess och numera kan man återigen promenera runt detta vackra torg och titta på de olika byggnaderna. Förhoppningsvis är din timing rätt och du får bevittna en av de festivaler som hålls här. I mitten av torget ligger Rättvisans Fontän (Gerechtigkeitsbrunnen), där en staty av gudinnan Justitia håller i rättvisans våg. Den kanske mest kända byggnaden här är "Römer", stadens stadshus under de senaste 600 åren.
Läs mer