Utforska en värld av möjligheter.

Åre

Åre

Åre är omåttligt populärt och är den enda svenska skidort som kan jämföras med fjällbyarna i Alperna. Mer än 300 000 gäster kommer hit varje vinter och besökarantalet ökar ständigt, inte minst bland utländska besökare. Med en total pistlängd på 95 kilometer, runt 100 nedfarter, 40 liftar, nästan 50 restauranger och mer än 30 barer och nattklubbar är Åre överlägset Sveriges största skidort. Det är alltså inte så konstigt att lyxresetidningen Condé Nast Traveller valt Åre till världens bästa skidort.
Läs mer
Gold Coast

Gold Coast

Australiens "guldkust" är en underhållande och varierande stad som erbjuder innehållsrika dagar och roliga nätter som åtnjuts av mer än 10 miljoner besökare varje år. Familjer, kärlekspar, affärsdelegater och backpackers hittar alla en upplevelse som passar deras behov och budget. Gold Coast har fler attraktioner och sevärdheter att erbjuda än någon annan destination på södra halvklotet. Smält in i Gold Coasts lättsamma livsstil med 70 kilometer av sol, sand och surf, plus 100 000 hektar regnskog endast en kort bilresa bort.
Läs mer
Houston, Texas

Houston, Texas

Beläget i Texas, den fjärde största staden i USA, känd för NASA, årlig Rodeo och den massiva kluster av sjukhus som kallas Texas Medical Center. Houston har mognat till en komplett och rent av häftig destination för den smarta resenären. Staden är en mångsidig metropol där ingen etnicitet består av en majoritet av befolkningen. Denna blandning av kulturer har bidragit till att göra Houston en stad med utsökt mat i världsklass, kultur, nöjen och shopping. Det är ingen överraskning att Houston lockar besökare från hela världen.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Leuven

Leuven

Det finns inte många platser i Flandern som är mer fantasieggande än denna överflödande och historiska universitetsstad. Handla eller insupa kultur, njuta av gastronomin eller beundra konst, besöka flera hundra år gamla byggnader eller titta på modern arkitektur? Vad det än är du söker i en stad så hittar du det i Leuven. En vacker stad för människor, men ändå helt och hållet med i det snabbt förändrande samhället. Leuven ligger precis mitt i Belgien, tillgängligheten är ett viktigt trumfkort. Men det finns flera goda skäl att besöka "Den vackra vid Dyle". Du kommer snart att märka det: den här staden släpper dig aldrig.
Läs mer
Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand ligger vid foten av bergskedjan med åtta vulkaner och utgör huvudorten i Massif Central, den attraktiva Auvergne-regionen som erbjuder massor av friluftsaktiviteter. Staden är port till den stora vulkanparken och en omväxlande natur med berg, dalar, platåer och slätter. ”Clermont” som fransmännen säger, har ett stort historiskt, kulturellt och arkeologiskt arv och är också ett stort konstcentrum. Clermont-Ferrands historiska stadskärna är perfekt för att utforskas till fots.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
London

London

London är Englands kulturella, politiska och ekonomiska centrum, känt för sina museer och gallerier i världsklass, kungliga palats, fantastiska shopping, teatershower på West End och prisbelönade restauranger. Ska du åka hit? Börja planera din resa här, från bokning av boende till att skapa din perfekta resplan. Oavsett om du vill bo på ett 5-stjärnigt lyxhotell och ta ett glas champagne i London Eye eller hitta ett budgethotell och vandra i någon av Londons vackra parker, kommer du alltid att hitta något som passar din budget här.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Ibiza

Ibiza

Ibiza har ett nattliv som slår det mesta, men inte nog med det. Här finns också en fantastisk natur och ett underbart klimat och Ibiza stad finns med på UNESCO:s världsarvslista. Oavsett om du vill dansa loss till musiken från världens bästa DJ:s eller njuta av det klara havsvattnet, den varma solen, de spännande grottorna och stränder där det alltid händer något – eller kanske göra lite av varje – så har du helt klart kommit till rätt ställe. Du kan utforska naturen på dagen, festa på natten och sedan koppla av på en ljuvlig strand morgonen efter.
Läs mer
Deutsches Museum
München, Tyskland

Deutsches Museum

Detta är världens största museum för teknik och vetenskap, beläget på floden Isar i München. Här kan du hitta allt från gruvteknik till astrologi, med mängder av ursprungliga historiska artekfakter såsom den första dieselmotorn. Det finns en stor testverkstad och de erbjuder även turer för barn. Det finns två annex: ett i Schleissheim norr om München, tillägnat flygplan och ett i Theresienhöhe som visar upp alla typer av landtransport. Det senaste tillskottet till huvudmuseet är ZNT, centrum för nano- och bioteknik.
Läs mer