Utforska en värld av möjligheter.

Amsterdam

Amsterdam

Med sina karaktäristiska kanaler (UNESCO världsarv) omgivna av smala, låga och sneda 17-talshus, är Amsterdam utan tvekan en av de charmigaste huvudstäderna i Europa. Med ett rikt kulturliv och ett brett utbud av underhållning, är Amsterdam en fullskalig stad som har lyckats behålla sin småstadskänsla. Amsterdam är också en riktig höjdare för konstälskare, staden är hem för över 50 museer, många av dem kända över hela världen. Bland höjdpunkterna finns Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum. Det finns mycket mer att uppleva och utforska även för de besökare som redan har sett de vackra kanalerna, upptäckt Jordaan och introducerats till vårt aldrig sinande nattliv. Amsterdam Metropolitan Area erbjuder ett stort utbud av överraskande och ovanliga sevärdheter och landskap.
Läs mer
Krakow

Krakow

Denna medeltidsstad ser ut som om den vore tagen ur en sagobok, med sitt livliga torg, spiralformade Gotiska torn, slott och legender om drakar. Utforska de smala bakgatorna, gömda innergårdarna och nätverket av underjordiska tunnlar och valv. Kärleken till musik, poesi och teater har gjort staden till Polens kulturhuvudstad. Efter flera år av ockupation och kamp har Krakow trätt fram som en stolt stad med en stark identitetskänsla och har ändå behållit sin konstnärliga och nöjesälskande själ.
Läs mer
Hong Kong

Hong Kong

Hongkong är en ung, pulserande stad full av energi. Detta är uppenbart för den som står på kajen i Tsim Sha Tsui och tittar ut över Hongkongs imponerande horisont av skyskrapor. Dessutom är detta en stad som har lyckats göra en konst av att klämma in sju miljoner människor i ett område på 1 000 kvadratkilometer. Med sitt tropiska klimat, vackra landskap, floder av elektronisk utrustning, fartfyllda nattliv och bra mat är Hongkong ett turistparadis. 25 miljoner människor åker hit varje år, till en stad som har några av de högsta skyskraporna i världen.
Läs mer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrike

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Läs mer
Berlin

Berlin

Välkommen till Berlin - Tysklands huvudstad, som med en oerhörd och otrolig historia samt med de dynamiska förändringarna sedan murens fall, har en särskild utstrålning och fascinerande dragningskraft. Få andra europeiska storstäder har förändrats så mycket under de senaste åren. Naturligtvis vittnar de berömda sevärdheterna och landmärken som Brandenburger Tor, Reichstag och East Side Gallery fortfarande om stadens historia – men idag presenterar sig Berlin som en ung, dynamisk metropol i hjärtat av Europa med siktet inställt på nya trender inom arkitektur, konst och mode. Upptäck dess mångfald – njut av Berlin!
Läs mer
Göteborg

Göteborg

Göteborgs skönhet blir uppenbar när du går runt hamnen och centrum och utforskar de olika stadsdelarna som ger området en trevlig och avkopplande atmosfär. Otaliga kaféer pryder gathörnen och restauranger i världsklass njuter av sakkunnigt tillagade rätter som visar de färskaste ingredienserna. Göteborg bjuder på spänning året runt, med attraktioner som Liseberg, den berömda Göteborg Film Festival och den hyllade Way Out West musikfestivalen, som garanterar att det alltid finns något extraordinärt att upptäcka och njuta av.
Läs mer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Läs mer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Läs mer
Gent

Gent

Gent är en liten stad med stort hjärta. Här råder en perfekt harmoni mellan historia och nutid. En promenad genom staden är som en resa i tiden. Ena sekunden kan du beundra byggnader från 1300 talet, för att i nästa ögonblick hamna mitt i ett toppmodernt område. Gent är också en ungdomlig stad fylld av kultur. Här finns massvis av musik, teater, film och konst. Tack vare sitt läge mitt i Flandern är staden en perfekt utgångspunkt om du vill besöka de andra så kallade konststäderna i Flandern, Brygge och Antwerpen. Här finns gott om boende för alla plånböcker. Du kan välja att bo på ett enklare pensionat eller på ett hotell med 1-4 stjärnor. Gent välkomnar dig med öppna armar!
Läs mer
Heineken Experience
Amsterdam, Nederländerna

Heineken Experience

Det före detta Heineken-bryggeriet i Amsterdam erbjuder en ca 3 000 kvadratmeter stor unik utställningslokal. Det är numera ett nationellt monument och är utnämnt till att vara ett av den europeiska industrialismens kulturarv. Miljontals hektoliter Heineken öl bryggdes här fram till 1988, då Heineken bryggeriet i Zoeterwoude övertog produktionen från Amsterdam bryggeriet. Här i denna minnesbyggnad som ligger på Stadhouderskade, kan du lära dig mer om Heinekens rika historia, tradition och hantverk av bryggning och människorna bakom detta multinationellt företag. Bra att veta: två öl ingår i entrépriset!
Boka nu
Läs mer
Längdskidor på Idre Fjäll
Idre, Sverige

Längdskidor på Idre Fjäll

Skidorten Idre Fjäll har 80 km välpreparerade spår för längdskidåkning, varav 30 är upplysta. De utgår alla från skidstadion vid Västbacken och bjuder på vackra landskap. Spåren som leder till Burusjön eller Städjan och Nipfjället är särskilt natursköna. För att åka skidor behöver du ett spårpass som du kan skaffa på Idres turistbyrå, i Idre Fjälls reception och hos några lokala företag. Privatlektioner finns också tillgängliga för nybörjare.
Läs mer
Het Grachtenhuis
Amsterdam, Nederländerna

Het Grachtenhuis

Ett besök på Het Grachtenhuis (Kanalhuset) är det perfekta sättet att lära sig mer om historien om Amsterdams kanalring. Museet inriktar sig på de 1600-talsprojekt som bidrog till stadens expansion och ledde till Amsterdams ring av kanaler. Dessa utsågs 2010 som världsarv av UNESCO. Efter att ha sett den interaktiva utställningen kommer du se Amsterdam i ett helt nytt ljus när du sedan vandrar genom stadens gator eller tar en kanalkryssning.
Läs mer