Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Madrid tapas & wijnproeverij
Madrid, Spanje

Madrid tapas & wijnproeverij

Ga mee op een verrukkelijke tapastour en ontdek de bruisende culinaire scene van Madrid. Geniet van een verscheidenheid aan traditionele delicatessen zoals Iberische ham, gezouten kabeljauw en rijke kikkererwtenstoofpot terwijl je geniet van uitstekende Spaanse wijnen. Met een deskundige gids aan je zijde zul je meer waardering krijgen voor de lokale ingrediënten en de geschiedenis achter elk gerecht. Dit gastronomische avontuur is de perfecte manier om de unieke cultuur en tradities van de stad te ervaren en om je smaakpapillen te prikkelen met het lekkerste eten dat je ooit zult proberen.
Bookable
Lees meer
Sharmanka Kinetisch Theater
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

Sharmanka Kinetisch Theater

Als je aan theater denkt, denk je misschien niet meteen aan mechanische sculpturen, maar dat is precies wat je in het Sharmanka Kinetic Theatre zult vinden. Het theater toont ingewikkelde gemechaniseerde figuren die tot nadenken stemmende voorstellingen over de grote levensvragen “uitvoeren”. Perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een samenwerkingswonder met het werk van beeldhouwer-monteur Eduard Bersudsky, theaterregisseur Tatyana Jakovskaya en licht- en geluidsontwerper Sergey Jakovsky.
Lees meer
Daintree regenwoud
Cairns, Australië

Daintree regenwoud

Ervaar de pracht van dit regenwoud dat op de Werelderfgoedlijst staat. Dit is het oudste tropische regenwoud en de thuisbasis van diverse en unieke dieren, planten en schimmels. Met ongeveer 1.200 km² is de Daintree het grootste aaneengesloten gebied van tropisch regenwoud op het Australische continent. Een prachtige plek om vogels te spotten en te zwemmen, en te zonnebaden op rustige stranden. Geniet van de wonderen van de natuur terwijl je innerlijke rust vindt.
Lees meer
Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía
Madrid, Spanje

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía

Het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, gelegen in de Gouden Kunstdriehoek naast het Prado en het Thyssen-Bornemisza Museum, is gehuisvest in een enorm voormalig ziekenhuis dat dateert uit het midden van de 18e eeuw. De collectie bestaat voornamelijk uit Spaanse werken uit de 20e eeuw. Tot de tentoongestelde werken behoren werken van bekende kunstenaars zoals Dalí, Miró en Juan Gris, evenals het waardevolle bezit van de galerie, Picasso's “Guernica”.
Bookable
Lees meer