Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Tori Quarters
Helsinki, Finland

Tori Quarters

Bezoek Tori Quarters in het historische centrum van Helsinki om het hart van de oude stad te ontdekken en de nieuwe drukte van de stad te ontmoeten. De historische gebouwen van Tori Quarters, die al meer dan 40 jaar worden gebruikt als administratiekantoren, worden nu gerenoveerd, waardoor nieuwe ruimtes worden geopend voor zowel nieuwe bedrijven als inwoners en reizigers uit Helsinki. In de buurt vind je een groeiend aantal cafés, restaurants, designboetieks, handwerkwinkels, bedrijven uit de creatieve sector en vernieuwde openbare ruimte.
Lees meer
Djurgården
Stockholm, Zweden

Djurgården

Veel van de populairste musea en attracties bevinden zich op het eiland Djurgården, dat ook deel uitmaakt van het koninklijk nationaal stadspark. Dit pittoreske eiland biedt een ideale omgeving voor ontspannen wandelingen, hardlopen, schilderachtige fietsroutes en peddelavonturen, maar ook een mooie plek om te picknicken. Daarnaast heeft Djurgården tal van restaurants en bezienswaardigheden. Als je met kinderen reist, is Djurgården een must: hier vind je de leukste attracties voor kinderen, allemaal op loopafstand van elkaar.
Lees meer