Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Groot Barrièrerif
Cairns, Australië

Groot Barrièrerif

Een reis naar Cairns is niet compleet zonder een dag te hebben doorgebracht met het verkennen van het Groot Barrièrerif. Het Australische Groot Barrièrerif bestaat uit ongeveer 3.000 individuele riffen, bijna 900 eilanden en koraalbaaien en herbergt een ongeëvenaard scala aan zeeleven. Het is één van de rijkste en meest complexe natuurlijke ecosystemen op aarde. Of je nu een duiker, snorkelaar of natuurliefhebber bent, er zijn genoeg redenen om dit natuurwonder op te nemen in je reisschema voor Australië.
Bookable
Lees meer
Troödosgebergte
Cyprus, Cyprus

Troödosgebergte

Maak een uitstapje naar de bergen om een ander uitzicht op het eiland te ontdekken. De toppen van de Troödos zijn tot bijna 2.000 meter boven zeeniveau en bieden panoramische uitzichten over alle hoeken van het eiland, een koel toevluchtsoord weg van de hitte van de kust en een populaire bestemming om te genieten van de gezonde berglucht en te genieten van de natuur in al haar pracht. Charmante dorpjes, sommige met geplaveide straatjes en bewaard gebleven volksarchitectuur, liggen op terrasvormige hellingen tussen pijnbomen of te midden van wijngaarden en boomgaarden. Dwaal door de dorpswegen in de Solea-vallei, bekend als de “appelvallei” en Marathasa, bekend als “vallei met kersenbomen”. Deze gebieden staan bekend om hun traditionele architectuur en hun Byzantijnse kerken en kloosters. Ontdek het traditionele karakter van de dorpen van het pittoreske Pitsilia, de interessante kerken en de gastvrijheid van hun inwoners en ook de wijndorpen (Krasochoria), bekend om hun wijngaarden en wijn. Een aantal kleine wijnhuizen verwelkomen bezoekers op wijnproeverijen. Klaterende bergbeekjes en liederen van nachtegalen zijn vaak de enige geluiden die de lucht opvullen in een regio waar dichters lyrisch over hebben gewaxt. In het Troödosgebergte zijn de beschilderde kerken van Cyprus te vinden, prachtige voorbeelden van Byzantijnse kunst, waarvan er tien op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Er is veel te doen, van mountainbiken tot tennissen, vissen in één van de dammen of zelfs skiën in de winter. Een reeks wandelpaden voert je door gebieden van uitzonderlijke schoonheid tussen geurende pijnbomen, stromende beekjes en af en toe een waterval, waarbij je pauzeert op een schaduwrijke picknickplaats. Sommige hiervan maken deel uit van het Europese pad E4, een internationaal netwerk van langeafstandswandelroutes die heel Europa doorkruisen. De specifieke klimatologische omstandigheden die zijn ontstaan door de grote hoogten en het bijzondere geologische substraat hebben mogelijk bijgedragen aan de unieke flora in Troodos met bijna 800 verschillende plantensoorten, waarvan er 12 nergens anders ter wereld voorkomen. Met een beetje geluk spot je af en toe een Cypriotische moeflon, een soort wild schaap dat vrij rondloopt in de uitgestrekte bossen. Vogelaars kunnen zeldzame en beschermde adelaars spotten of de kleurrijke hop met een roze lichaam, een zwart-witte kuif en een roep die van kilometers ver te horen is.
Bookable
Lees meer
Stonehenge, Windsor Castle & Bath vanuit Londen
Londen, Verenigd Koninkrijk

Stonehenge, Windsor Castle & Bath vanuit Londen

Ontdek drie pareltjes buiten Londen tijdens een leuke dagtrip naar Stonehenge, Windsor Castle en de historische stad Bath. Breng eerst een bezoek aan Windsor Castle, de thuisbasis van de Britse koninklijke familie, voor een rondleiding door de State Apartments en St George's Chapel. Ga vervolgens verder naar Salisbury, waar je de raadselachtige rotsformaties van Stonehenge zult zien. Verken later de stad Bath, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, bekend om zijn elegante Georgiaanse architectuur en Romeinse baden.
Bookable
Lees meer
Kasteel Kolossi
Cyprus, Cyprus

Kasteel Kolossi

Kolossi Castle, een voormalig kruisvaardersbolwerk, is doordrenkt van geschiedenis. Het oorspronkelijke kasteel werd waarschijnlijk in 1210 gebouwd door het Frankische leger, terwijl de huidige structuur dateert uit 1454, gebouwd door de Hospitaalridders onder leiding van commandant Louis de Magnac. Het kasteel was ooit van groot strategisch belang en huisvestte uitgebreide faciliteiten voor de suikerproductie, een belangrijk exportproduct voor Cyprus in de middeleeuwen. Tegenwoordig bestaat het kasteel uit een donjon van drie verdiepingen en een aangrenzende rechthoekige omheining, die de militaire architectuur van die tijd tentoonstelt. De regio staat ook bekend om de productie van de zoete wijn, Commandaria, die wereldwijd wordt beschouwd als één van de oudste continu geproduceerde en genoemde wijnen. De wijn werd door Richard de Leeuwenhart uitgeroepen tot de “wijn van koningen en de koning der wijnen” toen hij zijn verovering van Cyprus vierde door in dit kasteel een Spaanse prinses te trouwen.
Lees meer