Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
BridgeClimb
Sydney, Australië

BridgeClimb

Eén van de spannendste manieren om de Sydney Harbour Bridge te ervaren, is door naar de top te klimmen. BridgeClimb is opwindend en absoluut onvergetelijk en geeft je de mogelijkheid om naar de top van de brug te lopen en te genieten van één van 's werelds meest spectaculaire uitzichten, 134 meter boven het water. Als je boven de haven van Sydney staat, op de grootste (maar niet langste) stalen boogbrug ter wereld, heb je een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de stad, haar haven en waterwegen en de dynamische levensstijl die het zowel de lokale bevolking als bezoekers biedt.
Lees meer
Strandleven
Bodrum, Turkije

Strandleven

De stranden rond het schiereiland Bodrum bieden uitstekende mogelijkheden om te duiken en te snorkelen. Met zwemboten of dolmuş is het een fluitje van een cent om ze te bereiken. Bagla, gelegen op 14 km van Bodrum aan de zuidkust, heeft fijne zandstranden, terwijl Gümbet, ongeveer 3 km ten westen van Bodrum, vaak de favoriete bestemming is voor windsurfers. Aan de westkust vind je uitnodigende stranden bij Akyar, Turgutreis, Gümüşlük en Yalıkavak. Dit zijn stuk voor stuk schilderachtige dorpjes vol charmante visrestaurants en populaire ankerplaatsen voor zeilers. Mis ook de baai van Kara Ada (Black Island) niet, waar je grotten vindt met warmwaterbronnen.
Lees meer
Pagasarri & Ganekogorta beklimmen
Bilbao, Spanje

Pagasarri & Ganekogorta beklimmen

Bekijk een voorproefje van een dag uit het leven van een local door één van de meest typische en gemakkelijk toegankelijke wandelroutes in de regio te volgen. Met een hoogte van ongeveer 673 meter (2.208 voet) is Pagasarri één van de kleinere bergen die Bilbao omringen en de meeste lokale bewoners zullen deze wandeling minstens één keer eerder hebben geprobeerd. Er zijn bussen vanuit het stadscentrum, met een paar verschillende routes vanaf het gebied van Zabalburu of van Peñascal, aan de rand van de stad. Op de top van de berg is zelfs een bar die 'bokatas' verkoopt, de typische no-nonsense baguettebroodjes gevuld met je lokale delicatesse naar keuze, van tortilla de patata tot txistorra of chorizo. Als je de top van Pagasarri hebt bereikt, ben je al halverwege Ganekogorta, een top op 998 meter (3.274 voet) die iets verder weg is.
Lees meer
Museum van beeldende kunst
Bilbao, Spanje

Museum van beeldende kunst

Het Museo de Bellas Artes heeft een uitzonderlijke collectie traditionele werken van bekende meesters zoals El Greco, Goya, Gauguin, Francis Bacon, Picasso en Velazquez. Het tijdperk van de collectie begint in de Middeleeuwen tot aan de hedendaagse kunst van nu. Het museum bestaat al sinds 1908 en begon als één van de eerste beeldende kunstmusea ter wereld. De populariteit van het museum zorgde voor de uitbreiding van het gebouw met een ander deel waarin de rest van de kunst tentoongesteld kon worden.
Lees meer
Tall Ships in de haven van Sydney
Sydney, Australië

Tall Ships in de haven van Sydney

Stap terug in de tijd aan boord van een historisch Tall Ship, in de traditie van de zeelieden die in 1788 voor het eerst de haven van Sydney binnenzeilden. Deze gerestaureerde antieke schepen worden compleet geleverd met een bemanning ervaren zeelieden, jouw gastheren voor de dag. Je bent van harte welkom om mee te helpen met het hijsen van de zeilen, om de beurt het schip te besturen of gewoon achterover te leunen en te ontspannen. Voor opwinding en adembenemende uitzichten kun je een mast beklimmen met de Mast Climb experience.
Bookable
Lees meer