Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Fredriksdal museum & tuinen
Helsingborg Region, Zweden

Fredriksdal museum & tuinen

Nergens in Europa vind je iets dat kan tippen aan Fredriksdal. Dit is Skåne in miniatuur, met 360.000 vierkante meter aan unieke omgevingen, gebouwen en tuinen. De geschiedenis en diversiteit van het platteland worden hier met zorg levend gehouden. Met zijn musea en tuinen biedt Fredriksdal het hele jaar door interessante activiteiten voor alle leeftijden. Maak een verkennende wandeling, kijk naar de grazende dieren of ga met de landmeiden mee op een interessante rondleiding. Koop een zak ouderwetse zoetigheden in de oude binnenstad of je favoriete roos in de bloemenwinkel. Vind antwoorden op je vragen over natuur of folklore, of leun achterover en ontspan in een hangmat. Met de historische parken en tuinen, huizen en boerderijen, dieren, weiden, bossen en weilanden, allemaal gelegen rond een achttiende-eeuws herenhuis, is een bezoek aan Fredriksdal een reis terug naar het verleden.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Stube Petra Kružić
Rijeka, Kroatië

Stube Petra Kružić

In de noordwestelijke hoek van het Titovplein staat een barokke kapel met op de voorkant een reliëf van Madonna met het Kind. Deze begaanbare kapel lijkt op een kleine triomfboog en markeert het begin van de Petra Kružić-trap die leidt naar het beroemde bedevaartsoord, het Franciscanenklooster in Trsat. De trappen werden gebouwd in 1531 in opdracht van krijgsheer Petar Kružić en werden door de eeuwen heen gebouwd (tot op de dag van vandaag meer dan 500 treden) en versierd met votiefkapellen.
Lees meer
Oud speelgoedmuseum van Mexico
Mexico-Stad, Mexico

Oud speelgoedmuseum van Mexico

Het Oud Speelgoedmuseum van Mexico biedt een uitgebreide, gevarieerde en eclectische collectie speelgoed verspreid over 4 verdiepingen. Alles van Barbie tot oud, rustiek handgemaakt speelgoed, plus een souvenirwinkel. De presentatie lijkt op het eerste gezicht willekeurig, maar er zit een specifieke bedoeling achter elke compositie. Om je aandacht te trekken, te overweldigen met de enorme hoeveelheid details, te verrassen en de snaren van je nostalgie aan te wakkeren. Het is vreemd en prachtig en absoluut de entree waard.
Lees meer