Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Toren van Belém
Lissabon, Portugal

Toren van Belém

De toren van Belém, officieel de Toren van Sint-Vincentius, werd tussen 1515 en 1521 gebouwd aan de oevers van de Taag door koning Manuel I van Portugal om de ingang van de haven van Lissabon te bewaken. Door de eeuwen heen heeft het dienst gedaan als in- en ontschepingspunt voor Portugese ontdekkingsreizigers en als ceremoniële toegangspoort tot Lissabon. In 1983 werd de toren toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO, samen met het Jerónimos-klooster.
Bookable
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Feria de Agosto
Málaga, Spanje

Feria de Agosto

Feria de Agosto of Feria de Málaga is een bruisend en uitbundig festival dat elk jaar in augustus plaatsvindt in de stad Málaga. Dit feest van een week belichaamt het rijke culturele erfgoed van de Andalusische regio en biedt levendige straatparades, flamenco-optredens en traditionele muziek. Kleurrijke casetas (tenten) staan langs de straten en bieden heerlijke lokale gerechten en drankjes. Gezinnen, lokale bewoners en toeristen komen samen om te genieten van de vrolijke sfeer en onvergetelijke herinneringen te creëren tegen de betoverende achtergrond van de historische bezienswaardigheden van Málaga.
Lees meer
Jerónimos klooster
Lissabon, Portugal

Jerónimos klooster

In Belém (gelegen ten westen van de stad langs de rivier) ligt het belangrijkste historische monument van Lissabon, en misschien wel het belangrijkste historische monument van Portugal. Hier kun je een weelderige kerk en een kloostertuin zien. Ze zijn gebouwd in de elegante Manuelische stijl aan het begin van de 16e eeuw, toen Portugal een grote zeevarende macht was. Het gotische Jerónimos-klooster ligt op loopafstand van vele andere bezienswaardigheden en is een must op elke reisroute.
Bookable
Lees meer
Romeins theater
Málaga, Spanje

Romeins theater

El Teatro Romano (Romeins theater), gelegen aan de voet van het fort Alcazaba, is het oudste monument in Málaga. Dit oude theater werd gebouwd in de eerste eeuw voor Christus tijdens het bewind van keizer Augustus, en bleef in gebruik tot de derde eeuw na Christus. Vervolgens raakte het eeuwenlang in verval totdat de Moren zich in de regio vestigden en het als steengroeve gebruikten om het fort Alcazaba te bouwen. Na verloop van tijd werd het begraven onder puin en bleef het bijna vijf eeuwen verborgen. In 1951 werden de eerste archeologische sporen ontdekt tijdens de bouw van Casa de Cultura, wat leidde tot de herontdekking ervan.
Lees meer