Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Stadsmuren
Marrakesh, Marokko

Stadsmuren

De iconische muren van Marrakesh, die zich over 12 km uitstrekken, zijn eerder een statement van esthetische grootsheid dan een verdedigingsfort. Oorspronkelijk gebouwd in het begin van de 12e eeuw door de Almoravid-oprichters van de stad, hebben de muren verschillende uitbreidingen ondergaan, waaronder de opmerkelijke toevoeging van de Kasbah in het zuiden en latere uitbreidingen naar de noordelijke districten. Deze muren vormen een idyllisch decor voor romantische intermezzo's, vooral als de schemering over de stad valt. Voor degenen die meer willen ontdekken, zijn er caleches, traditionele paardenkarren, beschikbaar voor ontspannen tochten rond de medina en de vestingmuren.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Sterrenkijken op het observatorium van Perth
Perth, Australië

Sterrenkijken op het observatorium van Perth

Het voordeel van het feit dat Perth meer op een kleine stad dan op een hoofdstad lijkt, is minimale lichtvervuiling. Dat betekent dat in Perth en de omliggende gebieden uitstekende sterrenkijklocaties zijn. De meest voor de hand liggende en passende locatie is het Perth Observatory in Bickley Valley. Kijk op hun website voor rondleidingen en speciale evenementen. Als je geen zin hebt in een rondleiding, kun je er een avond van maken door een picknickmand mee te nemen en in de auto te springen om de Melkweg op een bijzondere plek te bewonderen, ver weg van binnendringende stadslichten.
Lees meer
Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa
Marrakesh, Marokko

Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa

Een bezoek aan een hamam is een essentiële ervaring in Marrakesh om lichaam en geest te verjongen. Berbers hebben hun huidverzorgingsrituelen eeuwenlang aangescherpt om hun huid stralend te houden in het barre woestijnklimaat. Geniet van een reinigingssessie met zwarte olijfzeep, haarverzorging en grondig scrubben met scrubhandschoenen. Voor een eersteklas ervaring biedt Royal Mansour de belangrijkste hamam van Marrakesh. Hier komt luxe samen met traditie: je leunt achterover op verwarmd marmer terwijl water uit ingewikkeld ontworpen zilveren emmers over je heen wordt gegoten. Ze gebruiken hoogwaardige Marokkaanse ingrediënten in hun kenmerkende rhassoul-scrub, met een mix van roos, basilicum en andere natuurlijke elementen. Er zijn diverse behandelingen beschikbaar, en vooraf reserveren is een must.
Lees meer
Fremantle gevangenis
Perth, Australië

Fremantle gevangenis

Deze gevangenis is gebouwd in de jaren 1850. Het is één van de belangrijkste culturele bezienswaardigheden van West-Australië. In 2010 werd de gevangenis van Fremantle opgenomen op de Werelderfgoedlijst, als eerste gebouw in West-Australië. Volg één van de leuke rondleidingen onder leiding van ervaren en deskundige gidsen die de rijke folklore en verhalen van de gevangenis tot leven brengen. Je kunt kiezen voor een dagtocht, een spookachtige fakkeltocht en ‘extreme heritage’ tunneltochten.
Lees meer
Zonnereiziger
Reykjavík, IJsland

Zonnereiziger

Aan de waterkant, op slechts een paar minuten van Harpa, staat het beroemdste beeldhouwwerk van IJsland, de Sólfarið ofwel de Zonnereiziger. Gemaakt van staal en lijkend op een Vikingschip, hoewel dit niet de intentie van de kunstenaar was, is de Sun Voyager volgens de maker Jón Gunnar Árnason een ode aan de zon, een droomboot die de belofte van onontdekt gebied symboliseert, de droom van hoop, vooruitgang en vrijheid. Dit is ook één van de beste plekken voor een foto in Reykjavík, met de berg Esja als perfecte achtergrond.
Lees meer