Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Boottocht naar Vinga
Göteborg, Zweden

Boottocht naar Vinga

Stap aan boord van een boot voor een tocht naar de meest westelijke buitenpost van Göteborg: de vuurtoren van Vinga. Het prachtige eiland biedt een unieke natuurlijke omgeving met fantastische wateren om te zwemmen. De Zweedse zanger en componist Evert Taube groeide hier op toen zijn vader vanaf 1890 vuurtorenwachter was. Tegenwoordig is hun huis een museum en kun je deelnemen aan een rondleiding voor een fascinerende blik in het leven van het begin van de 19e eeuw.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Van Gogh Kerk - Etten-Leur
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Van Gogh Kerk - Etten-Leur

De Van Gogh Kerk, gelegen in het centrum van Etten-Leur, biedt een fascinerende inkijk in wat waarschijnlijk de minst bekende periode in Vincent van Gogh's leven is, maar zeker niet de minst belangrijke! ‘Het begin van een carrière’ Dit is de kerk waar Van Gogh's vader zeven jaar lang predikant was en waar Van Gogh regelmatig te vinden was. Vincent van Gogh registreerde zich voor het eerst als kunstenaar in Etten in 1881. Negen maanden lang woonde en werkte hij in de pastorie achter de Nederlandse Hervormde Kerk. Hij had hier ook zijn eerste tekenstudio. ‘Waardevolle herinneringen’ In de Van Goghkerk kun je zien hoe Vincent worstelde met tekenen, maar daar door hard werken beter in werd. Hoe hij verliefd werd op zijn nicht Kee Vos en het drama dat zich toen ontvouwde. Hoe hij ruzie had met zijn vader. Hoe hij Etten met Kerstmis 1881 verliet, maar het nooit vergat. ‘Rondom de Van Goghkerk’ Al deze bijzondere verhalen worden verteld in en rond de Van Goghkerk. Negen kleurrijke ramen, meertalige informatiepanelen, vitrines, animatie, een film, een tuin, een grote portretmuur en audiokolommen nemen je mee terug in de tijd. De ‘Van Gogh in virtual reality’ is nieuw: je wordt ondergedompeld in een bijna levensechte ontmoeting met Vincent van Gogh via een computergesimuleerde omgeving. Van Gogh Shop De Van Gogh Shop heeft een grote verscheidenheid aan souvenirs. Het is ook het ideale startpunt voor een Van Gogh-wandeling of een fietstocht door de omgeving. Erfgoedlocatie Van Gogh De Van Goghkerk en Van Gogh Shop (Markt 4) liggen op loopafstand van de bus- en treinstations. Vlak bij de kerk is een parkeergarage met meerdere verdiepingen. De locaties liggen ook op de Van Gogh-fietsroute die de vijf erfgoedlocaties in Brabant met elkaar verbindt.
Lees meer