Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Robbeneiland
Kaapstad, Zuid-Afrika

Robbeneiland

Het voormalige gevangeniseiland, gelegen op 11 km voor de kust van Kaapstad, is nu een werelderfgoedlocatie en een suggestief virtueel heiligdom voor de beroemdste gevangene, de leider van het Afrikaans Nationaal Congres, Nelson Mandela. Hier bracht hij 18 van zijn 27 jaar in de gevangenis door. Maak een verhelderende reis door het moeilijke verleden van Zuid-Afrika tijdens een rondreis over Robbeneiland. Luister naar verhalen van een voormalige gevangene op het eiland terwijl je dit tastbare symbool van politieke vrijheid en een herinnering aan de moeilijke weg naar de Zuid-Afrikaanse democratie verkent.
Bookable
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
St Paul's Bay
Rhodos, Griekenland

St Paul's Bay

St Paul's Bay, gelegen tegen de zuidoostkust bij het betoverende dorp Lindos, is een oase van zon en zee. De baai is opgedeeld in twee inhammen: de zuidelijke bruist van activiteit en biedt voorzieningen zoals ligstoelen en een café, terwijl de noordelijke een rustigere, vredigere sfeer biedt. Met water dat zo onweerstaanbaar turkoois is, zul je mensen van nabijgelegen rotsen zien duiken. Of je er nu als een stel, een gezin of een groep vrienden bent, dit is jouw uitnodiging om te zonnebaden en te snorkelen in ongeëvenaarde schoonheid.
Lees meer
Liverpool FC Museum
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Liverpool FC Museum

Of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent of gewoon nieuwsgierig bent naar voetbalgeschiedenis, een bezoek aan het Liverpool FC Museum is een absolute must voor elke bezoeker van de stad. Duik in zijn glorieuze verleden en opmerkelijke prestaties. Van iconische overwinningen tot legendarische spelers, het museum toont het trotse erfgoed van de club door middel van boeiende tentoonstellingen en interactieve displays. Ontdek de verhalen achter de triomfen, beleef onvergetelijke momenten opnieuw en bewonder de verzameling memorabilia die de geest van Liverpool FC samenvat.
Lees meer
Hortus Botanicus
Amsterdam, Nederland

Hortus Botanicus

Hortus Botanicus is één van de oudste botanische tuinen ter wereld, opgericht in 1638 als kruidentuin met medicinale planten voor Amsterdamse artsen en apothekers. De planten zijn van over de hele wereld hierheen gebracht door de handelaren van de Verenigde Oost-Indische Compagnie (VOC). Tegenwoordig bevat de Hortus Botanicus meer dan 6.000 verschillende planten, waaronder unieke planten, zoals de 2000 jaar oude agavecactus en een 300 jaar oude reuzencycad uit Oost-Kaap. De oranjerie van de tuin heeft een prachtig café met een groot buitenterras dat uitkomt op de tuin. Vind hier wat rust en stilte, vooral op een druilerige dag.
Lees meer
H'ART Museum
Amsterdam, Nederland

H'ART Museum

Het H'ART Museum, gelegen aan de Amstel in Amsterdam, toont een breed scala aan wereldwijde kunst en verhalen. Unieke tentoonstellingen, variërend van wereldberoemde collecties tot innovatieve tentoonstellingen, zijn te zien op deze iconische locatie. Ooit verbonden aan het Hermitage Museum in Sint-Petersburg, is H'ART nu onafhankelijk. Het museum is gevestigd in het historische Amstelhof, een klassiek gebouw uit 1681, en biedt ook een scala aan activiteiten, waaronder concerten, educatieve programma's en een bruisend café, allemaal gevestigd in een uitnodigende binnentuin.
Lees meer
Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA)
Kaapstad, Zuid-Afrika

Zeitz Museum of Contemporary Art Africa (MOCAA)

Het Zeitz MOCAA, gevestigd in een oude silo aan de Tafelbaai, is het grootste museum voor hedendaagse Afrikaanse kunst ter wereld. Het unieke ontwerp van het gebouw is voldoende om je bezoek hier te betalen, maar ook het interieur verkennen is een echte aanrader. Meer dan 100 galerijen, verdeeld over negen verdiepingen, tonen goed samengestelde hedendaagse kunst uit Afrika en zijn diaspora. Als je zin hebt in een pauze, kijk dan eens op het dak, waar ze een beeldentuin hebben en een restaurant met prachtig uitzicht op de haven.
Lees meer