Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
FC United – Broadhurst Park
Manchester, Verenigd Koninkrijk

FC United – Broadhurst Park

FC United of Manchester is een maatschappelijke organisatie en een organisatie zonder winstoogmerk gevestigd aan de rand van Manchester City Centre. Ze beloven “sterke banden te ontwikkelen met de lokale gemeenschap” en hun vrijwilligers en supporters maken hen tot wat ze zijn. Ze maken zo een positief verschil in Manchester en helpen het voetbal ten goede te veranderen. Wat je achtergrond, verhaal of overtuiging ook is, je bent altijd zeker van een warm welkom in Broadhurst Park.
Lees meer
Wijnproeverij in de Setubal regio
Lissabon, Portugal

Wijnproeverij in de Setubal regio

De zuidelijke regio van Setubal staat bekend om de productie van zoete en versterkte wijnen, meestal met de Muscat-druif, Moscatel de Setubal. Prikkel jouw smaakpapillen tijdens een privédagtrip met gids die je naar meerdere wijnhuizen brengt. Je krijgt de gelegenheid om verschillende soorten te proeven in combinatie met ambachtelijke kazen uit deze prachtige regio. Als bonus kun je de omringende topografie bewonderen en de groene glooiende heuvels verkennen.
Bookable
Lees meer
Forum Romanum
Rome, Italië

Forum Romanum

Het Forum Romanum, ingeklemd tussen de Palatijnse en Capitolijnse heuvels, is een openluchtforum dat ooit het commerciële, politieke, sociale en religieuze centrum van het oude Rome was. Gedurende de keizerlijke periode breidden keizers zoals Julius Caesar en Augusten het Forum uit met tempels, beelden, monumenten, een senaatsgebouw en lage rechtbanken. Tegenwoordig is het Forum Romanum één van de meest bezochte archeologische vindplaatsen ter wereld en biedt het fascinerende inzichten in de Romeinse beschaving.
Bookable
Lees meer