Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Jordaan
Amsterdam, Nederland

Jordaan

De Jordaan is een wijk in het centrum van Amsterdam, ten westen van de Prinsengracht. Het was oorspronkelijk een arbeidersbuurt, maar is uitgegroeid tot één van de duurste, meest luxe en gewilde locaties in het land. Het herbergt prachtige historische woongebouwen met schattige hofjes, talrijke galeries voor moderne kunst, speciaalzaken, cafés en restaurants. Rembrandt bracht de laatste jaren van zijn leven door in de Jordaan, aan de Rozengracht. Het Anne Frank Huis ligt aan de rand van de Jordaan, aan de Prinsengracht. Veel huizen in de Jordaan hebben een stenen tablet op de gevel waarop het beroep- of familieteken van de bewoners staat afgebeeld, zoals een schaar voor kleermakers en een biggetje voor de slager. Kijk hoeveel je er kunt spotten!
Bookable
Lees meer
Picasso Museum
Málaga, Spanje

Picasso Museum

Het Picasso Museum is gevestigd in het Palacio de Buenavista, een historisch 16e-eeuws gebouw. Het beschikt over een indrukwekkende collectie van meer dan 250 kunstwerken, geschonken door leden van Picasso's familie. Bezoekers kunnen het gevarieerde aanbod aan werken ontdekken, waaronder schilderijen, tekeningen, sculpturen en keramiek, uit verschillende periodes van de carrière van de kunstenaar. Op een steenworp afstand op Plaza de la Merced is het geboortehuis van Picasso ook open voor het publiek.
Lees meer
Zuiderpark
Den Haag, Nederland

Zuiderpark

‘South Park’, zoals de lokale bevolking het noemt, werd in 1936 opgericht om de inwoners van Den Haag een plek te bieden om samen te komen en deel te nemen aan recreatieve activiteiten zoals zwemmen, voetballen en barbecueën. Wie in de zomermaanden door de groene tuinen wandelt, kan leuke spektakels verwachten, zoals muziekvoorstellingen en toneelstukken in het openluchttheater. Deze enorme, aloude openbare ruimte bestaat uit een overdekt zwembad, een fitnesscentrum, restaurants, cafés, een hertenverblijf en een voetbalstadion waar het lokale team speelt.
Lees meer
Museo del Prado
Madrid, Spanje

Museo del Prado

Het Prado, officieel bekend als Museo Nacional de Prado, is een internationaal bekend museum met een indrukwekkende collectie van meer dan 7.000 schilderijen (hoewel er momenteel slechts ongeveer 1.500 te zien zijn). De collecties van het museum dat tweehonderd jaar geleden werd opgericht, zijn uitgebreid met kunstwerken van Spaanse meesters zoals Velázquez en Goya, evenals stukken van bekende Vlaamse kunstenaars zoals Peter Paul Rubens, Pieter Bruegel en Anton Van Dyck.
Bookable
Lees meer