Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Oasiria-Amizmiz Waterpark
Marrakesh, Marokko

Oasiria-Amizmiz Waterpark

Voor een leuke en verkoelende ontsnapping aan de drukte van de stad kun je overwegen om naar Oasiria-Amizmiz Waterpark te gaan. Met een mix van waterglijbanen en zwembaden, evenals relaxte loungeruimtes in schaduwrijke gebieden, is het een ideale plek voor gezinsvriendelijke ontspanning. Met een overvloed aan glijbanen, een golfslagbad en zelfs een lazy river, heeft dit uitgestrekte waterpark ook splashzones die speciaal zijn ontworpen voor kinderen.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Schots zeevogelcentrum
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Schots zeevogelcentrum

Dompel jezelf onder in de wonderen van de Schotse zeemilieu in het Scottish Seabird Centre, gelegen in de pittoreske kustplaats North Berwick. Deze gerenommeerde liefdadigheidsinstelling voor natuurbehoud en educatie biedt een fascinerende ervaring voor natuurliefhebbers. Ontdek de wereld van zeevogels en zoogdieren door middel van interactieve displays en een speciaal ontdekkingsgebied, en ga op seizoensgebonden zeevaristen om deze prachtige wezens in hun natuurlijke omgeving te zien.
Lees meer
Koutoubia-moskee & minaret
Marrakesh, Marokko

Koutoubia-moskee & minaret

De Koutoubia-moskee en de 70 meter hoge minaret, gebouwd in 1120, vormen het spirituele en architecturale hart van Marrakesh, omgeven door uitgestrekte tuinen. Gelegen in het zuidwesten van de medina van Marrakesh, vlakbij de bruisende markt van Djemaa el Fna, is de moskee niet alleen de grootste van de stad, maar ook één van de meest iconische. Hoewel de toegang beperkt is tot moslims, is de buitenkant van de moskee een ontzagwekkend gezicht dat door iedereen kan worden gewaardeerd.
Lees meer
Museum & Depot Boijmans Van Beuningen
Rotterdam, Nederland

Museum & Depot Boijmans Van Beuningen

Museum Boijmans Van Beuningen is één van de oudste musea in Nederland. Het hele jaar door biedt het museum een rijk scala aan tijdelijke tentoonstellingen over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast is de collectie schilderijen, sculpturen, tekeningen, etsen en voorwerpen indrukwekkend. Het bevat veel belangrijke Nederlandse en Europese werken uit de periode van de vroege middeleeuwen tot de 21e eeuw, van Jeroen Bosch tot Rembrandt en van Gogh tot Salvador Dalí en Dutch Design. Het museumgebouw is gesloten vanwege een ingrijpende renovatie, maar de volledige collectie van 145.000 objecten is toegankelijk voor het publiek in andere musea. Binnen het Museumpark heeft Museum Boijmans Van Beuningen een kunstdepot gebouwd: Depot Boijmans Van Beuningen.
Lees meer