Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa
Marrakesh, Marokko

Royal Mansour Marrakesh Hammam Spa

Een bezoek aan een hamam is een essentiële ervaring in Marrakesh om lichaam en geest te verjongen. Berbers hebben hun huidverzorgingsrituelen eeuwenlang aangescherpt om hun huid stralend te houden in het barre woestijnklimaat. Geniet van een reinigingssessie met zwarte olijfzeep, haarverzorging en grondig scrubben met scrubhandschoenen. Voor een eersteklas ervaring biedt Royal Mansour de belangrijkste hamam van Marrakesh. Hier komt luxe samen met traditie: je leunt achterover op verwarmd marmer terwijl water uit ingewikkeld ontworpen zilveren emmers over je heen wordt gegoten. Ze gebruiken hoogwaardige Marokkaanse ingrediënten in hun kenmerkende rhassoul-scrub, met een mix van roos, basilicum en andere natuurlijke elementen. Er zijn diverse behandelingen beschikbaar, en vooraf reserveren is een must.
Lees meer
Skimuseum Holmenkollen
Oslo, Noorwegen

Skimuseum Holmenkollen

Gelegen aan de voet van Holmenkollbakken, een bekende schansspringheuvel in Oslo, is het Holmenkollen Skimuseum een absolute must voor sportliefhebbers. Het werd opgericht in 1923 en heeft de gewaardeerde titel het oudste skimuseum ter wereld te zijn. Het neemt bezoekers mee op een reis door 4.000 jaar skigeschiedenis en biedt fascinerende inzichten en exposities. Bovendien biedt een bezoek aan Holmenkollbakken een buitengewone ervaring, terwijl je naar de top van de skischans gaat en adembenemende panoramische uitzichten over Oslo en zijn pittoreske fjord aanschouwt. Probeer voor nog meer spanning de skisimulator om een voorproefje te krijgen van de spanning van het springen vanaf Holmenkollen.
Lees meer
Architectuur
Malmö, Zweden

Architectuur

Malmö heeft een fascinerende mix van bouwstijlen, sterk beïnvloed door zowel Denemarken als de bredere Europese context. Een opmerkelijk architectonisch juweeltje is te vinden in Kungsparken, waar de bekroonde stadsbibliotheek staat. Dit gebouw bestaat uit twee onderling verbonden delen: een ouder gedeelte en een nieuwere toevoeging, bekend als “The Calendar”, ontworpen door de Deense architect Henning Larsen. Stortorget ligt op een steenworp afstand van het centraal station van Malmö en is de thuisbasis van het stadhuis. Hoewel de oorspronkelijke constructie dateert uit 1546, heeft het gebouw door de eeuwen heen belangrijke transformaties ondergaan. Met name in 1860 vernieuwde architect Helgo Zettervall de gevel in de Nederlandse renaissancestijl, waardoor het stadhuis zijn kenmerkende uitstraling kreeg. Aan een ander deel van het uitgestrekte plein ligt Kockska Huset, een uitzonderlijk goed bewaard gebleven zestiende-eeuws gebouw, gebouwd van rode baksteen en versierd met ingewikkeld versierde trapgevels. Tegenwoordig herbergt dit gebouw één van de meest gerenommeerde restaurants van Malmö, Årstiderna (The Seasons), verscholen in de keldergewelven. Net achter het stadhuis komt het topje van St. Petrikyrkan (Sint-Pieterskerk) in zicht. Als oudste nog bestaande bouwwerk van Malmö dateert dit architecturale wonder uit het begin van de 14e eeuw en toont de Baltische baksteengotische stijl. In het begin van de 20e eeuw werden belangrijke inspanningen gedaan om de middeleeuwse schilderijen die de gewelven van de kerk sieren te ontwikkelen en te restaureren, wat bijdroeg aan de historische en artistieke betekenis ervan.
Lees meer
Basiliek van Saint-Sernin
Toulouse, Frankrijk

Basiliek van Saint-Sernin

In de basiliek van Saint Sernin, Europa's grootste romaanse kerk, staat de graftombe van Saint Sernin, een bisschop en martelaar die een cruciale rol speelde in de verspreiding van het christendom in Toulouse. Deze prachtige basiliek, die is aangewezen als UNESCO-werelderfgoed, is een bestemming die je niet mag missen. De indrukwekkende plafonds en marmeren decoraties getuigen van haar roemruchte geschiedenis, waaronder haar belangrijke rol als bedevaartsoord.
Lees meer