Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
'Another Place'
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

'Another Place'

Deze spectaculaire kunstinstallatie van Antony Gormley bestaat uit 100 levensgrote figuren gemaakt van gietijzer, verspreid over Crosby Beach, aan de kust van Liverpool. Met een gewicht van maar liefst 650 kilogram per stuk zijn de figuren van 'Another Place' exacte replica's van het eigen lichaam van de kunstenaar, dat stevig op het zandstrand staat. Ze kijken uit op de zee en kijken met een gevoel van stille verwachting naar de horizon uit. Ze zijn tijdelijk op verschillende plekken in Europa tentoongesteld voordat ze definitief hier terechtkwamen.
Lees meer
Tamayo Museum voor Hedendaagse Kunst
Mexico-Stad, Mexico

Tamayo Museum voor Hedendaagse Kunst

Tamayo Museum voor Hedendaagse Kunst is het ultieme kunstmuseum van Mexico-Stad waar je het genie van Rufino Tamayo kunt zien, plus welke tijdelijke tentoonstelling er op dit moment ook is. Rufino Tamayo was één van de meest gerenommeerde kunstenaars van de tweede helft van de twintigste eeuw die ernaar streefde schilderijen te maken in “de Mexicaanse traditie” en tegelijkertijd afstand wilde nemen van de politieke en nationalistische bewegingen. Een andere grote trekpleister van het museum is het brutalistische gebouw zelf, ontworpen door Teodoro González de León en Abraham Zabludovsky die zich lieten inspireren door de pre-Spaanse architectuur. De kern van de collectie van Museo Tamayo bestaat uit meer dan 300 werken van 170 kunstenaars. De collectie bevat voorbeelden van de meest gerenommeerde kunstenaars van de tweede helft van de 20e eeuw
Lees meer
Museum voor Moderne Kunst
Mexico-Stad, Mexico

Museum voor Moderne Kunst

Het Museum voor Moderne Kunst in het Chapultepec-park richt zich op het tentoonstellen van moderne Mexicaanse kunst, voornamelijk vanaf het decennium van 1930. De uitgebreide collectie wordt gepresenteerd door middel van tijdelijke tentoonstellingen, meestal drie of vier tegelijk. Het is zonder twijfel de beste plek om in korte tijd een zo breed mogelijke verscheidenheid aan moderne Mexicaanse kunst te zien. Fans van Frida Kahlo zullen altijd een paar van haar werken te zien krijgen. Naast de tentoonstellingen in het hoofdgebouw is er een grote tuin met talloze sculpturen en een gezellig café waar je je energieniveau op peil houdt.
Lees meer