Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cultuurhistorisch Museum
Dubrovnik, Kroatië

Cultuurhistorisch Museum

Het Cultuurhistorisch Museum is gevestigd in het Paleis van de Rector. Op de begane grond bevinden zich een rechtszaal, een kerker en een kantoor van de schrijver. Een numismatische verzameling munten, zegels, gewichten en een verzameling horloges van Dubrovnik bevindt zich op de tussenverdieping. Er zijn ook prachtige voorbeelden te zien van meubels, portretten, uniformen en een inventaris van de Domus Christi apotheek, evenals verschillende soorten wapens.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
De stranden van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro, Brazilië

De stranden van Rio de Janeiro

De staat Rio de Janeiro staat wereldwijd bekend om zijn vele adembenemende stranden. Copacabana is waarschijnlijk het beroemdste strand van Rio: gelegen in de bruisende wijk met dezelfde naam en bijna 6 km lang. Het is de thuisbasis van de nieuwjaarsvieringen en de officiële locatie van de FIFA Beach Soccer World Cup. Toeristen komen hier het hele jaar door samen om te sporten, te zonnebaden en te dansen tot de ochtend. Andere stranden dicht bij het centrum van de stad zijn Ipanema en Leblon, beide vol met cafés, barren en restaurants. De stranden van Barra da Tijuca, Prainha en Grumari zijn geweldig zijn voor liefhebbers van surfen en watersporten. Het nabijgelegen Búzios, een voormalig vissersdorp, biedt vele plekken om te surfen, volleyballen, duiken en windsurfen. Het dorp is gelegen op een klein schiereiland en wordt omringd door vele prachtige stranden zoals Geriba, Enseada de Manguinhos, Armação, Praia dos Ossos, Azeda en Ferradura. Al je Rio nadert vanuit Búzios, vind je Arraial do Cabo. Dit is de perfecte plek voor een onvergetelijke duikervaring door kristalhelder water en rotsformaties vol met tropische vissen.
Lees meer
Hobbiton filmset & Waitomo Glowworm grotten
Auckland, Nieuw-Zeeland

Hobbiton filmset & Waitomo Glowworm grotten

Ontdek twee van de meest bezochte attracties van Nieuw-Zeeland met deze combinatietour van Auckland naar de Hobbiton Movie Set & Waitomo Glowworm Caves. Loop eerst het echte landschap van Middle Earth binnen en kijk waar de films “Lord of the Rings” en “The Hobbit” zijn opgenomen. Neem een kijkje in Hobbit Holes, speel in de Shire en neem een drankje in de Green Dragon Inn. Ontdek later de mythen en geschiedenis van de Maori tijdens een boottocht door de beroemde Waitomo-grotten en geniet van een magische lichtshow georganiseerd door de miljoenen gloeiwormen die er leven. Sluit de tour af met een rit door enkele van de meest majestueuze landschappen van het Noordereiland.
Bookable
Lees meer