Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Het platteland van Tilburg
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Het platteland van Tilburg

Tilburg is één van de ‘groenste’ steden van Nederland. Het platteland rond Tilburg biedt de mooiste natuur die Nederland te bieden heeft. Het is perfect om er gewoon op uit te trekken en de drukte van de stad even achter je te laten. Gebieden zoals ‘De Oude Warande’, Stadbos013, Spoorpark, Moerenburg en Leijpark bieden je zeker schitterende momenten van weelderige natuur. Ontdek hoe je er kunt komen door op de website te kijken.
Lees meer
Santiago kathedraal
Bilbao, Spanje

Santiago kathedraal

De kathedraal van Santiago is een rooms-katholieke kerk in Bilbao. De tempel is ingewijd ter ere van de apostel Sint Jacobus de Grote, Santiago in het Spaans, de patroonheilige van Bilbao. De gotische architectuur dateert uit de 15e eeuw en is daarmee de oudste kerk in Bilbao. Het is door de jaren heen verschillende keren vernieuwd. Er zijn verschillende redenen waarom dit zo'n eigenaardige kerk is. Zo is het niet in één stijl gebouwd, maar een combinatie van drie. Er is een gotische kloostergang, een renaissancistische portiek en een neogotische torenspits.
Lees meer
De oude haven – Algortako Portu Zaharra
Bilbao, Spanje

De oude haven – Algortako Portu Zaharra

In feite een klein vissersdorpje midden in een stad, bestaat de oude haven van Algorta in Getxo uit een handvol huizen aan de kust. Het is één van de belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving, op slechts 20 minuten met de metro van het centrum van Bilbao. De oude haven zorgt voor een zeer mooie en charmante omgeving op een zomerse dag. Op een steenworp afstand van het strand volgen de charmante witte huisjes een neerwaarts pad naar het water. Hier komt de zonsondergang, de lokale bevolking verzamelt zich buiten in de zachte zomerbries om te genieten van een biertje of twee, samen met een bord groene olijven of knapperige gefrituurde calamares van de nabijgelegen barren.
Lees meer
Strijp S - Eindhoven
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Strijp S - Eindhoven

Strijp S, een voormalige Philips-fabriekswijk genaamd “de Verboden Stad”, is nu een levendig open centrum voor creatief ontwerp en technologie vol design-, winkel-, horeca-, eet- en vrijetijdslocaties. Geweldige locaties om te bezoeken zijn Skatepark Area51, Urban Shopper, Vershal Het Veem, Yksi Design Expo, De Ontdekfrabriek (voor kinderen), 040BMX Park, MU Art House, NatLab, Popei Music, Enversed VR Center en nog veel meer.
Lees meer