Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Rit met paardenkoets
Wenen, Oostenrijk

Rit met paardenkoets

Een ritje in een paardenkoets is voor veel toeristen een hoogtepunt van een reis naar Wenen. Tegenwoordig is het stadsbeeld moeilijk voor te stellen zonder de Weense paardenkoetsen. Een tocht in een paardenkoets is een zeer sfeervolle manier om de schoonheid van Wenen te ontdekken. Rijtuigenrangen zijn te vinden op Stephansplatz, Michaelerplatz, Heldenplatz, Albertinaplatz, Petersplatz en buiten het Burgtheater. Voor die extra speciale gelegenheid kun je een koetsrit boeken, compleet met typische specialiteiten en delicatessen gecombineerd met mousserende wijn.
Bookable
Lees meer
Grote beurs van Valencia (juli)
Valencia, Spanje

Grote beurs van Valencia (juli)

De hele maand juli is het feest in Valencia. Concerten, openluchtbioscopen, stand-upcomedy, vuurwerkshows, volksdansen, optochten, straatmarkten... het programma van de Gran Fira (Groot Valencia Fair) bevat meer dan 100 evenementen op verschillende locaties in de stad. Mis de Battle of Flowers niet op de laatste zondag, wanneer felgekleurde praalwagens en paardenkoetsen door de stad paraderen, met mannen, vrouwen en kinderen in uitbundige, traditionele kostuums die bloemen in de juichende menigte gooien.
Lees meer
Nationaal Museum voor Antropologie
Mexico-Stad, Mexico

Nationaal Museum voor Antropologie

Het Nationaal Antropologiemuseum bestaat uit permanente en tijdelijke tentoonstellingen van Mexicaanse kunst, leven en cultuur. Beschrijvingsteksten en audiogidsen zijn zowel in het Spaans als in het Engels beschikbaar, zodat internationale reizigers gemakkelijk meer te weten kunnen komen over de pre-Spaanse en hedendaagse geschiedenis. Plan minstens twee uur om de themazalen van dit museum te verkennen. Er zijn echter genoeg exposities om dagenlang voor terug te blijven komen.
Bookable
Lees meer
Straatkunst langs het Donaukanaal
Wenen, Oostenrijk

Straatkunst langs het Donaukanaal

De dijkmuren van het Donaukanaal vormen een enkel, gigantisch doek. Het gebied is toegankelijk voor graffitikunstenaars die van de betonnen muren hun eigen kunstgalerie in Wenen hebben gemaakt. Van algemene krabbels tot politieke boodschappen en ingewikkelde kunstwerken: wandel langs de oevers en ontdek dit tastbare voorbeeld van het Weense culturele leven. Voor de meest interessante werken kun je het pad volgen tussen Schwedenplatz en Schottenring.
Bookable
Lees meer