Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Capilano River broederij
Vancouver, Canada

Capilano River broederij

De Capilano River Hatchery werd in 1971 voltooid om de afnemende Capilano zalmpopulatie te versterken, getroffen door de bouw van de Cleveland Dam. Naast zijn ecologische rol is de broederij een belangrijke toeristische attractie. Het educatieve centrum is dagelijks geopend, waardoor de lokale bevolking en bezoekers de kans krijgen om meer te weten te komen over de levenscyclus van de zalm. Zie de officiële website van Capilano River Hatchery voor openingstijden en wanneer je de zalm kunt zien, afhankelijk van het seizoen.
Lees meer
Sydney Opera House
Sydney, Australië

Sydney Opera House

Het Sydney Opera House, dat op de Werelderfgoedlijst staat, is prachtig tegen de achtergrond van de haven van Sydney en is een bloeiend centrum van kunst, cultuur en geschiedenis. Als “één van de onbetwistbare meesterwerken van menselijke creativiteit, niet alleen in de 20e eeuw maar ook in de geschiedenis van de mensheid”, trekt het volgens een Werelderfgoedrapport jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Ervaar alles wat het Sydney Opera House te bieden heeft door een rondleiding te volgen, naar een show te kijken en te genieten van een cocktail in de Opera Bar bij zonsondergang of heerlijk te eten in het veelgeprezen Bennelong restaurant.
Bookable
Lees meer
Rit met paardenkoets
Wenen, Oostenrijk

Rit met paardenkoets

Een ritje in een paardenkoets is voor veel toeristen een hoogtepunt van een reis naar Wenen. Tegenwoordig is het stadsbeeld moeilijk voor te stellen zonder de Weense paardenkoetsen. Een tocht in een paardenkoets is een zeer sfeervolle manier om de schoonheid van Wenen te ontdekken. Rijtuigenrangen zijn te vinden op Stephansplatz, Michaelerplatz, Heldenplatz, Albertinaplatz, Petersplatz en buiten het Burgtheater. Voor die extra speciale gelegenheid kun je een koetsrit boeken, compleet met typische specialiteiten en delicatessen gecombineerd met mousserende wijn.
Bookable
Lees meer
La Oliva
Fuerteventura, Spanje

La Oliva

Verken de serene voormalige hoofdstad La Oliva, waar sierlijk Canarisch timmerwerk en elegante landhuizen zoals Casa de los Coroneles een kijkje bieden in de geschiedenis van het eiland. Mis de kans niet om de charmante Iglesia de Nuestra Señora de la Candelaria te bezoeken, waarvan de vierkante klokkentoren kilometers ver zichtbaar is. Naarmate je verder reist, kom je natuurlijke wonderen tegen, zoals de uitgestrekte duinen van Corralejo en de majestueuze Tindaya-berg, die een vleugje ontzagwekkende schoonheid toevoegen aan deze betoverende bestemming.
Lees meer