Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Stadscentrum van Rimini
Rimini, Italië

Stadscentrum van Rimini

Ondanks dat het niet bijzonder groot is, is het stadscentrum van Rimini een bijzondere mix van historische monumenten, smalle straatjes versierd met oude gebouwen, unieke boetieks en een magische sfeer. Je kunt een ontspannen tijd doorbrengen door de straten wandelen of genieten van een kopje koffie in een echte Italiaanse caffetteria. De historische en architecturale betekenis voert bezoekers terug naar de middeleeuwen en biedt een authentieke smaak van de Italiaanse cultuur.
Lees meer
Poble Espanyol
Barcelona, Spanje

Poble Espanyol

Gelegen in één van de meest emblematische wijken van Barcelona, op loopafstand van de Montjuïc-fonteinen, onthult Poble Espanyol de essentie van de Spaanse cultuur. Hier ontmoeten geschiedenis, cultuur en vrije tijd elkaar door middel van een aangename en rustige wandeling in de open lucht. Met de missie om de essentie van het leven in de steden van Spanje te vertegenwoordigen, beschikt Poble Espanyol over meer dan 100 architecturale constructies op ware grootte, gebouwen, pleinen en straten uit verschillende delen van het land, verspreid over meer dan 40.000 m2 buitenruimte . Maak een wandeling door Poble Espanyol en ontdek een verscheidenheid aan restaurants met typische producten van de Spaanse gastronomie, winkels waar je lokale producten kunt kopen en audiovisuele ruimtes die representatief zijn voor verschillende schiereilandgebieden. In het Fran Daurel museum kun je werken van grote kunstenaars zoals Miró, Picasso, Dalí en vele anderen onder hetzelfde dak bewonderen, plus een beeldentuin, een ruimte waar natuur en kunst samensmelten. Poble Espanyol staat ook synoniem voor vakmanschap. Een duurzame, kwalitatieve, lokale en handgemaakte kunst. In 2003 uitgeroepen tot Artisan Zone door de Generalitat van Catalonië, is het ongetwijfeld één van de beste concentraties van ambachten in Barcelona en het land, en biedt het de mogelijkheid om een uniek, onherhaalbaar en gepersonaliseerd stuk te kopen of te creëren.
Lees meer
Castell d'Alaró
Mallorca, Spanje

Castell d'Alaró

Castell d'Alaro, gelegen op de rotsachtige rand van Mallorca, is één van de meest lonende beklimmingen van het eiland. Het wordt aanbevolen door liefhebbers van geschiedenis en natuur. Deze ruïnes, een afbrokkelend kasteel, verschillende stenen boogdeuren en muurresten zijn het enige wat over is gebleven van wat ooit het fort was van 9e-eeuwse christelijke krijgers. Minder avontuurlijke bezoekers kunnen naar boven rijden om te genieten van het adembenemende uitzicht over bijna het hele eiland. Mocht je er willen overnachten, fungeert Castell d'Alaró ook als gastenverblijf. Er is ook een kleine bar en restaurant waar je nieuwe energie kunt opdoen en kunt genieten van een maaltijd met een fantastisch uitzicht.
Lees meer