Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Kasteel Trsat
Rijeka, Kroatië

Kasteel Trsat

Het kasteel van Trsat ligt bovenop een 138 meter hoge heuvel en biedt een indrukwekkend uitzicht over Rijeka. Tegenwoordig barst het kasteel van nieuwe voorzieningen en evenementen. Het is de thuisbasis van een galerie voor beeldende kunst en organiseert een verscheidenheid aan openluchtconcerten en theatervoorstellingen. Het is zo nu en dan ook een stijlvolle catwalk voor modeshows en een gezellige hoek voor literaire avonden, echt een baken van cultuur en kunst.
Lees meer
Rijeka Tunnel
Rijeka, Kroatië

Rijeka Tunnel

De Rijeka Tunnel, ook wel TunelRi genoemd, diende als schuilplaats voor burgers tegen de luchtbombardementen tijdens het Eindspel van de Tweede Wereldoorlog of tijdens de Burgeroorlog. Met een lengte van 330 meter strekt het zich onder de oude binnenstad uit tot aan de Dolac basisschool; de hoofdingang bevindt zich direct naast de St. Vitus kathedraal. In 2017, na 75 jaar, is de tunnel opengesteld voor het publiek en is het één van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, met nog steeds originele borden.
Lees meer
Loch Ness, Glencoe en de Hooglanden dagtrip vanuit Edinburgh
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Loch Ness, Glencoe en de Hooglanden dagtrip vanuit Edinburgh

Ontdek het raadselachtige Loch Ness en de sublieme Schotse Hooglanden tijdens deze dagtrip vanuit Edinburgh. Bekijk beboste meren en verscholen dorpjes terwijl je door een spectaculair landschap reist op weg naar Glencoe en Fort Augustus. Verken het beroemde Cairngorms National Park en geniet van het adembenemende uitzicht op de Schotse Hooglanden, met een optionele cruise om Nessie te spotten, het monster van Loch Ness.
Bookable
Lees meer
Cyprus Motor Museum
Cyprus, Cyprus

Cyprus Motor Museum

Het Cyprus Motor Museum, opgericht door Dhr. Dimi Mavropoulos, een veteraan op het gebied van internationale en lokale rallyraces, biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van klassieke auto's. Sinds de opening in februari 2014 is het museum het enige automuseum op Cyprus, met 3.500 vierkante meter aan uitmuntendheid en een uitgebreide collectie auto's, waaronder een Ford Model T roadster uit 1912 en een auto die door de Amerikaanse regering werd geschonken aan de Cypriotische president Makarios III. Bezoekers kunnen het hele jaar door genieten van verschillende evenementen, waaronder tentoonstellingen, modeshows en fotoshoots. Voor een onvergetelijke ervaring kun je een klassieke auto, bus of motor huren voor je bruiloft, stadstour of speciale fotoshoot. Met een goed samengestelde collectie en duidelijke bewegwijzering is het Cyprus Motor Museum een pareltje dat je niet mag missen voor zowel autoliefhebbers als toeristen.
Lees meer