Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Stockport Air Raid Shelters
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Stockport Air Raid Shelters

Stap terug in de tijd en ervaar de bezienswaardigheden en geluiden van het Britse thuisfront. Dwaal door de originele tunnels, authentiek heringericht, die je uit de eerste hand laten ervaren hoe het dagelijks leven in Groot-Brittannië in de oorlogstijd van de jaren 40 was. Geniet van de displays en de ultramoderne audiogids die de verhalen vertellen van lokale mensen die de oorlogservaringen deelden. De schuilplaatsen, geopend in 1939, waren de grootste speciaal gebouwde schuilplaatsen voor luchtaanvallen voor burgers in het land, ontworpen om onderdak te bieden aan maximaal 3.850 mensen. Ze werden in 1940-41 uitgebreid om plaats te bieden aan 6.500 mensen. In 1996 opende Stockport Council de schuilplaatsen opnieuw als bezoekersattractie en dit unieke, bekroonde museum werd één van de belangrijkste attracties en onderwijsfaciliteiten van Stockport. Het 1,6 kilometer lange netwerk van ondergrondse tunnels is uitgegraven in de natuurlijke zandstenen kliffen van het stadscentrum en biedt bezoekers een direct en uitzonderlijk inzicht in het leven op het Britse Home Front.
Lees meer
Rit met paardenkoets
Wenen, Oostenrijk

Rit met paardenkoets

Een ritje in een paardenkoets is voor veel toeristen een hoogtepunt van een reis naar Wenen. Tegenwoordig is het stadsbeeld moeilijk voor te stellen zonder de Weense paardenkoetsen. Een tocht in een paardenkoets is een zeer sfeervolle manier om de schoonheid van Wenen te ontdekken. Rijtuigenrangen zijn te vinden op Stephansplatz, Michaelerplatz, Heldenplatz, Albertinaplatz, Petersplatz en buiten het Burgtheater. Voor die extra speciale gelegenheid kun je een koetsrit boeken, compleet met typische specialiteiten en delicatessen gecombineerd met mousserende wijn.
Bookable
Lees meer
Pu'uhonua o Honaunau Nationaal Historisch Park
Big Island, Hawaii

Pu'uhonua o Honaunau Nationaal Historisch Park

Puuhonua o Honaunau, een pronkstuk van de Hawaïaanse cultuur, is een nationaal historisch park van 73 hectare dat ooit de thuisbasis was van koninklijke gronden en een toevluchtsoord voor oude Hawaïaanse wetsovertreders. Vroeger kregen degenen die kapu (of de heilige wet) overtraden één kans op verlossing: ontwijk achtervolgers en arriveer bij een puuhonua, of een heilige schuilplaats. Als dat gelukt was, zou er een absolutieceremonie zijn en zou de wetsovertreder terugkeren naar de samenleving.
Lees meer