Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Haltia, het Finse natuurcentrum
Helsinki, Finland

Haltia, het Finse natuurcentrum

Het Finse natuurcentrum Haltia is een ecologisch ontworpen natuurcentrum aan de rand van het nationale park Nuuksio, op 40 kilometer van Helsinki. De expositieruimte biedt de meest spectaculaire natuurlijke bezienswaardigheden van Finland. Haltia is een prima startpunt voor elke buitenexcursie in Finland. Andere diensten zijn een terras met uitzicht op het meer, dagelijkse lunch in restaurant, café Haltia, wisselende tentoonstellingen, vergaderzalen, rondleidingen, activiteiten en evenementen.
Lees meer
Ebba’s House
Malmö, Zweden

Ebba’s House

Ebba's House is een fascinerend museum dat getuigt van het verleden, dat een stukje geschiedenis bewaart en bezoekers een boeiende reis biedt naar het leven van de inwoners van Malmö uit vervlogen tijden. Het huis, oorspronkelijk gebouwd in de 18e eeuw, was eigendom van de familie Olsson. Ebba en haar moeder waren bekwame kantwerksters die vanuit huis werkten. Na het overlijden van haar moeder bleef Ebba alleen in het huis wonen. In 1984 moest Ebba vanwege haar leeftijd verhuizen en schonk ze haar huis genereus aan het Malmö Museum. Na haar overlijden in 1989 verwierf het museum haar oude meubels en restaureerde het huis in de oorspronkelijke staat. In 1991 opende Ebba's House zijn deuren als lokaal historisch museum, waardoor bezoekers een stap terug in de tijd konden nemen en het rijke culturele erfgoed van Malmö konden waarderen.
Lees meer
Museo Etnográfico Tanit
Lanzarote, Spanje

Museo Etnográfico Tanit

Dit kleine museum is gevestigd in één van de eerste nederzettingen van het eiland en is gehuisvest in een bijna 300 jaar oud wijnlaboratorium in Malmsey. Ontdek Canarische kunstvoorwerpen, waaronder aardewerk en beeldjes, tentoongesteld in het traditionele 18e-eeuwse herenhuis. Het museum heeft een permanente collectie en organiseert regelmatig wisselende exposities, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken is. Het etnografisch museum is het beste van het eiland en biedt een fascinerend kijkje in het dagelijkse leven en de geschiedenis van Lanzarote. Vergeet niet om het café van het hotel te bezoeken voor een verfrissende pauze tijdens jouw ontdekkingstocht.
Lees meer
Festa di Santa Rosalia
Palermo, Italië

Festa di Santa Rosalia

Festa di Santa Rosalia is een groots jaarlijks festival dat plaatsvindt in juli. Het festival, dat zes dagen duurt, is gewijd aan Sint Rosalia, ook wel La Santuzza (kleine heilige) of Rusulia (in Siciliaans dialect) genoemd, de beschermheilige van Palermo. Het herdenkt de wonderbaarlijke verschijningen van de heilige in 1624 toen de stad werd getroffen door de pest. Dit festival staat bol van oogverblindend vuurwerk, religieuze optochten, livemuziek en heerlijke Siciliaanse delicatessen.
Lees meer