Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Capilano hangbrug
Vancouver, Canada

Capilano hangbrug

Het bedrijf dat het Capilano Suspension Bridge Park beheert, zet zich in voor milieubeheer en streeft ernaar een leider te zijn in de toeristenindustrie. Ze proberen de impact op het milieu verder te verminderen dan vereist is door een vergunning of regel van de overheid, natuurlijke hulpbronnen te behouden en duurzaamheid op de lange termijn voor de regio te waarborgen. De Capilano hangbrug is één van de bekendste toeristische attracties in de omgeving. Loop over de zacht wiegende hangbrug 85 meter boven de rivier de Capilano. De brug is oorspronkelijk gebouwd in 1889 en strekt zich bijna 140 meter uit, door de weelderige groene omgeving. Maar de brug is niet het enige wat je in de omgeving kunt zien en doen, want er zijn tal van paden om te verkennen.
Bookable
Lees meer
De stranden van Málaga
Málaga, Spanje

De stranden van Málaga

Malaga strekt zich uit langs de Promenade van Pablo Ruiz Picasso en beschikt over kilometers prachtige zandstranden, geflankeerd door een scala aan charmante restaurants en bars. Tot de meest geliefde strandbestemmingen van de stad behoren La Malagueta en La Caleta. Deze twee pittoreske stranden bieden een scala aan handige faciliteiten, waaronder douches, toiletten, ligbedden en meer, wat zorgt voor een heerlijke en comfortabele strandervaring voor bezoekers.
Lees meer
SKI plus CITY Pass
Innsbruck, Oostenrijk

SKI plus CITY Pass

Wat de winterervaring in het skigebied van Innsbruck zo aangenaam maakt, is de geslaagde harmonie tussen stad en berg. Het plezier van skiën ontmoet de flair van de stad, en glijden door de diepe sneeuw ontmoet dansen door de straten. Sinds het winterseizoen 2019/2020 maakt de SKI plus CITY Pass het mogelijk om al deze geneugten te combineren, en de pas omvat 22 lifestyle-, culturele en bezienswaardigheden, evenals 3 zwembaden en 2 vervoersdiensten. Met de SKI plus CITY Pass, die met veel vrijheid kan worden gebruikt en gecombineerd, kun je jouw verblijf in de regio Innsbruck met volledige flexibiliteit plannen. In de ochtend kun je skiën op perfect geprepareerde pistes, 's middags is het après-ski met kunst, cultuur of winkelen, en 's avonds kun je een duik nemen in een zwembad om te relaxen en de spierpijn te verzachten. Of misschien begin je de dag liever met een dagje winkelen en ga je 's middags de pistes op. Geen probleem! Hoe en wanneer je gebruik maakt van de aanbiedingen hangt volledig af van je eigen stemming en voorkeuren. En het mooiste van alles: dankzij het gratis skibussysteem reis je gemakkelijk van A tot Z, van Altstadt naar Zoo, en de Hop-on Hop-off Sightseer bus, die ook bij de pas is inbegrepen, brengt je van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid. Dus waar wacht je nog op? Laten we Innsbruck ontdekken!
Lees meer