Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Antwerpen

Antwerpen

Antwerpen, de bruisende metropool in zakformaat, biedt voor elk wat wils. Dankzij de indrukwekkende architectuur en prachtige musea en kerken is Antwerpen een inspirerende bron van cultuur. De Antwerpse ontwerpers die wereldwijd op handen worden gedragen, verwennen shopping liefhebbers met hun stijlvolle creaties. En in de vele gezellige cafés en restaurants halen foodies en levensgenieters hun hart op. Toppers die je zeker moet bezoeken in Antwerpen zijn het MAS, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Rubenshuis.
Lees meer
Grote beurs van Valencia (juli)
Valencia, Spanje

Grote beurs van Valencia (juli)

De hele maand juli is het feest in Valencia. Concerten, openluchtbioscopen, stand-upcomedy, vuurwerkshows, volksdansen, optochten, straatmarkten... het programma van de Gran Fira (Groot Valencia Fair) bevat meer dan 100 evenementen op verschillende locaties in de stad. Mis de Battle of Flowers niet op de laatste zondag, wanneer felgekleurde praalwagens en paardenkoetsen door de stad paraderen, met mannen, vrouwen en kinderen in uitbundige, traditionele kostuums die bloemen in de juichende menigte gooien.
Lees meer
Huur een klassieke auto
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Huur een klassieke auto

Dé verhuur van klassieke auto's en sportwagens aan de Franse Rivièra! De Franse Rivièra is één van de mooiste plekken ter wereld om van te genieten achter het stuur van een klassieke sportwagen. Maak een ritje op het platteland in een Porsche 356 Speedster, vaar over de Croisette in Cannes in een Ford Mustang, neem de scherpe bochten van de Monte Carlo Rally in een Alpine Berlinette of ga uit eten in Monaco in een Jaguar E-Type. Nice en omgeving zijn een paradijs voor autoliefhebbers...
Lees meer
Plaza de España
Sevilla, Spanje

Plaza de España

Wandel naar het kolossale Plaza de España als je in Sevilla bent. Dit architecturale wonder ligt verscholen in het prachtige Maria Luisa Park en werd gemaakt voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Het gebouw biedt een verbluffende mix van stijlen. Denk aan de renaissance met een lokale twist, we hebben het hier over zichtbare baksteen en keramiek. Dit plein draait niet alleen om het gebouw. Het omvat ook een 515 meter lang kanaal dat het plein omgeeft. Zin in een beetje romantiek? Spring op een boot en geniet van de schoonheid van de plek vanuit een heel nieuw perspectief. Stel je eens voor: jij, het water en een architectonisch wonder vormen de achtergrond. Erg onweerstaanbaar.
Lees meer