Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
OTE Toren – Café-bar Skyline
Thessaloniki, Griekenland

OTE Toren – Café-bar Skyline

OTE Toren is een grillige toren van 76 meter hoog in het internationale tentoonstellingscentrum van Thessaloniki. De toren is niet alleen een schitterend monument voor het ontwerp van de jaren 60, maar biedt ook onderdak aan een draaibare Skyline café-bar. De locatie is het hele jaar geopend en biedt koffie, speciale drankjes en een kleine selectie kleine hapjes. Na zonsondergang is er live pianomuziek. Skyline organiseert speciale evenementen voor Kerstmis en Oudejaarsavond, mocht je Thessaloniki in de winter bezoeken.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Rotonda van Galerius
Thessaloniki, Griekenland

Rotonda van Galerius

De Rotonda is uniek in Griekenland en is een cilindrisch gebouw uit het begin van de 4e eeuw na Christus. De mozaïeken binnenin zijn echt indrukwekkend. De Rotonda is een massieve ronde structuur (gebouwd in 306 AD) met een gemetselde kern. Door de lange geschiedenis heen heeft het meerdere periodes van gebruik en aanpassing als polytheïstische tempel doorgemaakt: een christelijke basiliek, een moslimmoskee en opnieuw een christelijke kerk. Een minaret is bewaard gebleven van zijn gebruik als moskee, en aan de zuidkant zijn oude overblijfselen zichtbaar. Sommige Griekse publicaties beweren dat het de oudste christelijke kerk ter wereld is! Tegenwoordig is de Rotonda vooral een archeologische vindplaats, waar bezoekers enkele overgebleven christelijke mozaïeken kunnen zien en het gewicht van de geschiedenis kunnen voelen.
Lees meer
Witte toren
Thessaloniki, Griekenland

Witte toren

De Witte Toren is het meest iconische symbool van de stad. De toren werd ergens in het begin van de 15e eeuw door de Ottomanen gebouwd en bewaakte ooit het oostelijke uiteinde van de zeemuren van de stad. In de 19e eeuw werd deze toren gebruikt als beruchte gevangenis. Tegenwoordig is het een gastvrij museum voor kunst en lokale geschiedenis. Het museum biedt een snelle les in de geschiedenis van de stad. Idealiter neem je dit goed gedoseerde overzicht in je op voordat je doorgaat naar de meer gespecialiseerde musea en archeologische vindplaatsen. Pak voor het beste resultaat de gratis audiogids bij de ingang. Op de laatste verdieping van de toren heb je een prachtig uitzicht over de stad.
Lees meer
FC United – Broadhurst Park
Manchester, Verenigd Koninkrijk

FC United – Broadhurst Park

FC United of Manchester is een maatschappelijke organisatie en een organisatie zonder winstoogmerk gevestigd aan de rand van Manchester City Centre. Ze beloven “sterke banden te ontwikkelen met de lokale gemeenschap” en hun vrijwilligers en supporters maken hen tot wat ze zijn. Ze maken zo een positief verschil in Manchester en helpen het voetbal ten goede te veranderen. Wat je achtergrond, verhaal of overtuiging ook is, je bent altijd zeker van een warm welkom in Broadhurst Park.
Lees meer