Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kasteel & haven van Paphos
Cyprus, Cyprus

Kasteel & haven van Paphos

De haven van Paphos is een bruisend centrum van activiteiten, waar je kunt genieten van vers gevangen vis in charmante visrestaurants of een snelle snack en een drankje kunt nemen voordat je aan spannende watersportavonturen of dagboottochten begint. In het hart van dit bruisende gebied staat het majestueuze Paphos-kasteel, een middeleeuws fort waarvan de basis gedeeltelijk ondergedompeld is in de zee. Sinds de 13e eeuw is het kasteel van Paphos een imposante verschijning en diende het als uitkijktoren voor potentiële zeevarende indringers, als gevangenis en zelfs als opslagplaats voor zoutvoorraden tijdens de Britse overheersing. Tegenwoordig vormt dit historische monument een prachtig decor voor een scala aan culturele evenementen, waaronder muziek-, dans- en popconcerten die gedurende de zomermaanden plaatsvinden. Het kasteel is een bewijs van de verschillende machten die Cyprus beheersten en hun inspanningen om hun heerschappij over het land te verstevigen. Als symbool van het rijke culturele erfgoed van het gebied werd Paphos in 2017 verkozen tot Culturele Hoofdstad van Europa. Mis deze kans niet om deze opmerkelijke plek te verkennen en de levendige sfeer van de haven van Paphos op te snuiven tijdens jouw bezoek aan Cyprus.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Oude Spaanse klooster
Miami, Florida

Oude Spaanse klooster

Oorspronkelijk gebouwd in Spanje, heeft dit historische bouwwerk aanzienlijke moeilijkheden doorstaan tijdens de Eerste Carlistische Oorlog. Het werd in beslag genomen en hergebruikt als graanschuur tot 1925 toen het werd gekocht, gedemonteerd, in dozen werd verpakt en naar de Verenigde Staten werd verzonden. Ondanks extra problemen tijdens het transport, kan het middeleeuwse klooster nu worden gewaardeerd in North Miami Beach, waar het zondagse missen, evenementen en rondleidingen organiseert.
Lees meer
Stadscentrum van Rimini
Rimini, Italië

Stadscentrum van Rimini

Ondanks dat het niet bijzonder groot is, is het stadscentrum van Rimini een bijzondere mix van historische monumenten, smalle straatjes versierd met oude gebouwen, unieke boetieks en een magische sfeer. Je kunt een ontspannen tijd doorbrengen door de straten wandelen of genieten van een kopje koffie in een echte Italiaanse caffetteria. De historische en architecturale betekenis voert bezoekers terug naar de middeleeuwen en biedt een authentieke smaak van de Italiaanse cultuur.
Lees meer
Mirabilandia
Rimini, Italië

Mirabilandia

Mirabilandia, het grootste amusements- en waterpark van Italië in de buurt van Rimini, belooft bezoekers van alle leeftijden een fantastische ervaring en creëert blijvende herinneringen vol spanning. Het park biedt een scala aan attracties, waaronder spannende achtbanen en themagebieden, waardoor het een ideale bestemming is voor eindeloos plezier en entertainment. Eén van de belangrijkste attracties van het park is Dinoland, een gebied dat is ondergedompeld in een prehistorisch thema met 54 levensgrote reproducties van prehistorische dieren en zes spannende attracties. Zorg ervoor dat je Divertical niet mist, een hoogwaterachtbaan die samen met Katun en de I Speed Rollercoaster een drietal opwindende topattracties vormt.
Lees meer
Noord-Cyprus
Cyprus, Cyprus

Noord-Cyprus

Voor veel reizigers voelt een bezoek aan Noord-Cyprus als een stap terug in de tijd. Deze regio, die wordt bestuurd door Turkije, is een wereld van verschil in vergelijking met de drukke resorts, winkelcentra en bekende internationale ketens die in het zuiden te vinden zijn. In plaats daarvan vinden bezoekers afgelegen dorpen en een langzamer levenstempo. Dit gevoel van stilstaande animatie is terug te voeren op de Turkse invasie van 1974, die ertoe leidde dat het noorden geïsoleerd raakte van de rest van de wereld en zichzelf tot een republiek uit heeft geroepen, die alleen door Turkije werd erkend. Noord-Cyprus strekt zich uit van het schiereiland Karpass tot Morphou Bay, Cape Kormakitis en het meest westelijke punt, de Kokkina-exclave. Het zuidelijkste punt van Noord-Cyprus is het dorp Louroujina. Deze regio wordt van de rest van het eiland gescheiden door een bufferzone die wordt gecontroleerd door de Verenigde Naties, die ook Nicosia, de grootste stad op het eiland en de hoofdstad van zowel Noord- als Zuid-Cyprus, verdeelt. Ondanks zijn geïsoleerde status heeft Noord-Cyprus reizigers veel te bieden. De twee mooiste steden, Girne en Gazimağusa, bevinden zich hier, evenals de helft van de hoofdstad. De regio herbergt drie van de machtigste kruisvaarderskastelen van het eiland (St Hilarion, Buffavento en Kantara) en de belangrijkste archeologische vindplaats van het eiland in Salamis. Vooral het Kyrenia-gebergte is een paradijs voor wandelaars, en veel van de stranden in de regio zijn relatief onaangetast door hoogbouwresorts. Daarnaast biedt een bezoek aan Noord-Cyprus de unieke kans om twee zeer verschillende culturen te ervaren: de orthodoxe Grieks-Cypriotische en de islamitische Turks-Cypriotische wereld. Het noorden kan ook betaalbaarder aanvoelen dan het zuiden, aangezien het geen deel uitmaakt van de eurozone en de toeristische infrastructuur nog niet zo goed ontwikkeld is.
Lees meer
Kerk van Sint Lazarus
Cyprus, Cyprus

Kerk van Sint Lazarus

De Sint-Lazaruskerk in Larnaca is een betoverende orthodoxe kerk uit het einde van de 9e eeuw, doordrenkt van geschiedenis en met opmerkelijk Byzantijns vakmanschap. De kerk is vermoedelijk gebouwd boven het graf van Saint Lazarus en is versierd met ingewikkelde fresco's, glas-in-loodramen en prachtige stenen architectuur. Elk jaar, acht dagen voor Pasen, organiseert de kerk een religieuze processie door Larnaca. Op slechts acht minuten lopen vind je het Byzantijns Museum voor verdere historische verkenning. Dit architecturale juweeltje is een must voor liefhebbers van geschiedenis, architectuur en spiritualiteit.
Lees meer